STANISLAVOVA BIVŠA IZAŠLA U JAVNOST PRVI PUT I SVE OTKRILA: Izgleda kao MILION DOLARA, a ono što je otkriveno o njoj je sve ŠOKIRALO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Stanislava Krofaka izašla u javnost!

STANISLAVOVA BIVŠA IZAŠLA U JAVNOST PRVI PUT I SVE OTKRILA: Izgleda kao MILION DOLARA, a ono što je otkriveno o njoj je sve ŠOKIRALO!

Foto: ST/D. Kadić

Nakon završetka rijalitija "Zadruga 7 Elita", Maja Marinković i Stanislav Krofak su ponovo zajedno. Stanislav je u "Elitu" ušao kao bivši dečko Mione Jovanović, a tokom rijalitija otkriveno je da ima ćerku Vanesu sa bivšom partnerkom Emanuelom. Nakon napuštanja rijalitija, Stanislav se uputio u Zagreb, gde je zabeležen susret sa svojom ćerkom Vanesom, čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Međutim, malo ko zna kako izgleda Stanislavova bivša partnerka Emanuela. Ona je opisana kao jako zgodna i atraktivna žena sa tetovažama po telu, a neki fanovi čak tvrde da je "bolja riba od Maje". Takođe, Emanuela je privukla pažnju javnosti kada se snimila uz popularnu svađu Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković iz "Zadruge".

 


Majin otac, Radomir Marinković Taki, takođe se umešao u ovu priču, deleći snimak Emanuele uz brutalnu poruku i podršku svojoj naslednici Maji. On je istakao da je Maja najjača i da joj momak dečko nije potreban, što je izazvalo pažnju javnosti.

Stanislav je govorio o svom učešću u "Eliti", ističući da je dobio podršku svoje porodice i da je posao bolji nego pre nego što je ušao u rijaliti. Na pitanje da li je zadovoljan svojim učešćem, odgovorio je da je zadržao svoj stil života i svoje stavove, te da se vodio time da manje priča kako bi njegove reči imale veću težinu.

Ovaj povratak ljubavi između Maje Marinković i Stanislava Krofaka definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti, dok Emanuela ostaje zagonetna figura koja intrigira mnoge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading