JANJUŠ OTKRIO SREĆNE VESTI: Nakon "Elite" obelodanio ISTINU, Kruni stiže PRINOVA u porodicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš nije mogao da sakrije sreću!

JANJUŠ OTKRIO SREĆNE VESTI: Nakon "Elite" obelodanio ISTINU, Kruni stiže PRINOVA u porodicu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon izlaska iz rijalitija "Elita 7 Zadruga", Marko Janjušević Janjuš se posvetio ponovnom povezivanju sa svojom ćerkom Krunom. Ova emotivna veza je bila izuzetno važna za Janjuša tokom boravka u rijalitiju, te je sada odlučio da joj posveti svoje vreme i pažnju.

Jedan od Janjuševićevih prvih koraka nakon izlaska iz "Elita 7 Zadruga" bio je izraziti želju da kupi stan kako bi mogao da živi sa Krunom i još jednim članom - psom Vesnom. Ova odluka svedoči o njegovoj želji da obezbedi stabilan i siguran dom za svoju ćerku i sebe.

- Još Vesna sutra da stigne i to je to - napisao je Janjuš na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com

Janjuš otkrio da pas Vesna dolazi kod njega

 

Javna objava na Instagram profilu otkrila je da je Janjuš konačno kupio stan i da uskoro očekuje dolazak psa Vesne. Ova informacija je izazvala interesovanje njegovih pratioca, koji su jedva dočekali da saznaju više detalja o novom domu i Janjuševićevom novom članu porodice.

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju, Janjušević je sada fokusiran na stvaranje stabilnog okruženja za sebe, svoju ćerku i psa Vesnu. Njegovi verni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će izgledati njegov novi dom i kako će izgledati njihova svakodnevica.

Marko Janjušević Janjuš je odlučio da se fokusira na porodične vrednosti i stvori harmoničan dom za sebe i svoje najmilije. Ostaje nam da sa nestrpljenjem pratimo dalji razvoj događaja i da saznamo više o njihovom novom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.07.2024 05:52

JANJUŠE VEOMA SI POGREŠIO U SVEMU...A NAJVIŠE PREMA KRUNI...ALI BOG SVE OPRAŠTA...I ONO ŠTO SI MAJI UČINIO...KAO DEVOJCI KOJA TE JE VOLELA I VEROVALA TI...ALI...BOG TE JE I KAZNIO ZA SVE TVOJE GREHE...PREMA ENI...PORODICI...KRUNI...GREŠAN SI NA MNOGIM FRONTOVIMA...