KOBNA GREŠKA MIONE JOVANOVIĆ! Nakon "Elite" objavljen DOKAZ koji je sve šokirao, u sve umešana OVA VODITELJKA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović totalno raskrinkana!

KOBNA GREŠKA MIONE JOVANOVIĆ! Nakon "Elite" objavljen DOKAZ koji je sve šokirao, u sve umešana OVA VODITELJKA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović

Nakon nedavne emisije "Narod pita", fanovi popularnog rijalitija "Elita" su uočili neobičnu sličnost između takmičarke Mione Jovanović i voditeljke "Elite" Maše Mahailović. Ova sličnost se ogledala u tome da su obe dame nosile istu haljinu, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Haljina koju je Miona nosila u emisiji "Narod pita" bila je ista ona koju je Maša nosila na žurki povodom kraja sezone rijalitija "Elita". Ovaj modni detalj nije prošao neprimećeno među pažljivim fanovima, koji su odmah reagovali na društvenim mrežama, izražavajući svoje mišljenje o ovoj zanimljivoj "kobnoj grešci".


Nakon otkrića ove neobične sličnosti, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i reakcija fanova. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o tome kome bolje stoji haljina, dok su drugi spekulisali o tome da li je ovo bio namerni potez ili slučajna greška. Naravno, ova tema je postala glavna tema rasprava među fanovima rijalitija "Elita".

Otkrivanje da su Miona i Maša nosile istu haljinu na različitim događajima podiglo je mnogo prašine među fanovima. Dok su neki smatrali da je ovo samo slučajnost, drugi su bili uvereni da postoji neka skrivena poruka ili namerna akcija iza ovog modnog detalja. Ova polemika je dodatno podgrejala interesovanje za dešavanja u rijalitiju "Elita" i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovo modno otkriće definitivno je pokrenulo lavinu reakcija među fanovima rijalitija "Elita". Ostaje da vidimo da li će se Miona Jovanović ili Maša Mahailović oglasiti povodom ovog događaja i otkriti nam da li je ova sličnost bila slučajna ili namerno isplanirana. U međuvremenu, fanovi će nastaviti da pažljivo prate svaki detalj i dešavanje u "Eliti" kako bi saznali više o ovoj zanimljivoj situaciji.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

19.07.2024 05:37

MIONA JE SVAKAKO ZLO. FOLIRANT, KOPIRANT, KOMPLEKSAŠ...ALI ŠTO SE MAŠE TIČE MISLIM DA BI TREBALO GLUPA ANITA DA JE KOPIRA, JER SU NJENOM MOMKU ISPADALE OČI KAD MAŠA UĐE U KUĆU...PRI TOM JE MAŠA PO SVIM TZV.ELITNIM STANDARDIMA NJEGOVE PORODICE...KOJA JE SVE SAMO NE ELITNA...NI PO ZVANJU, NI PO POREKLU...

neda

20.07.2024 15:33

miona pogledaj narod pita gde sa i dedovic pricaju o tari sta je bilo napolju a sa sizi sve kopija i ti si tu pogdaj i znaces sta te ceka pakao od tog jazavca bolesnog koji zene tretira i prica u njihovo ime kao kuce na povodcu uzas od zivota i bezanje a i njegova histerija u sve price ne njegove koje su melem za slusati a posle vatra i vatrogasci a ti roditelje otkacila kao da su na finalu bili ljudi iz komsiluka ali molices da ti oproste kada dodes na ono sto mozes da vidis i cujes u klipovima iz 2021 god ista prica a sa veruje u ljubav i tera inat svakoj predhodnoj neka ti bog pomogne i shvati da je los sa zenama i leci komplekse na taj nacin sve istina na kraju se vidi i pokaze a sad je rano