NAJVAŽNIJA ODLUKA PRODUKCIJE ELITE! Zbog ovoga je i Stanislav HITNO morao da se vrati u Srbiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari popularnog rijaliti-programa danas dobijaju honorare!

NAJVAŽNIJA ODLUKA PRODUKCIJE ELITE! Zbog ovoga je i Stanislav HITNO morao da se vrati u Srbiju!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Takmičar "Elite 7" Stanislav Krofak Pantera danas je uhvaćen ispreg zgrade Pinka na Dedinju. Mnogi su pomislili da Stanislav nije ni odlazio u Zagreb kako je najavio, međutim, on se zapravo vratio i to zbog bitne stvari.

- Došao sam potpisati papire za isplatu i odmah se vraćam u Zagreb, imamo sastanak za posao u Zagrebu - rekao je Stanislav za Pink.rs i otkrio da li će se videti s Majom, kao i da li je tačno da je došlo do svađe među njima:

- Ne znam o čemu pričate, nismo se svađali. Neću se videti s Majom, idem odmah nazad, imam sastanak u 15 časova u Zagrebu - poručio je Krofak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav se vratio na Pink zbog honorara

Podsećanja radi, sinoć je i Taki Marinković otkrio da će učesnici "Elite" danas biti isplaćeni. Naime, on se sinoć pojavio sa štosom novčanica ispred zgrade Pinka, a kad je upitan da li je njegova ćerka Maja Marinković videla pare, odgovorio je sledeće:

- Nemojte, uzeće mi, sutra će biti uplata na Pinku - rekao je Taki.

Marinkovićeva je tom prilikom progovorila o odnosu sa Stanislavom.

- To je nešto između prijateljstva i ljubavi, ne treba nigde žuriti, negde smo se sporazumno dogovorili da sačekamo još neko vreme, s obzirom na to da je sve u najboljem redu, da je naš odnos fenomenalan u spoljnom svetu, naravno da smo imali pritisak unutra i komentare određenih Elitara, a napolju je sve super tako da verujem da ide ka boljem - kaže Maja, pa dodaje:

- Čujemo se... Nije niko ništa o meni loše komentarisao od njegovih, ali on je meni rekao da je on taj koji odlučuje o svom životu, a ne njegovi, ja mu verujem, s obzirom na to da smo došli zajedno na žurku, da sve funkcioniše u najboljem redu, ja se nadam da će to sve biti u najboljem redu. On je mene upoznao u Eliti, tamo su neki bivši momci, neke bivše devojke, a u spoljnom svetu je sve drugačije, ja se ne ponašam kao u Eliti, sada me upoznao i u spoljnom svetu i video da sam ja jedna dobra devojka, normalna i sve je onako kako treba da bude. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković sinoć govorila o Stanislavu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading