PINK KONAČNO PRESEKAO! Doneta hitna odluka nakon SKANDALA Aneli i Janjuša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši par večeras čeka suočavanje uživo u programu!

PINK KONAČNO PRESEKAO! Doneta hitna odluka nakon SKANDALA Aneli i Janjuša!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Janjuš

Nakon gostovanja Maje Marinković u emisiji "Narod pita", televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila večeras na Dedinje stižu Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, koji će se suočiti sa sudom naroda i odgovarati na sva pitanja verne publike.

Inače, Janjuš je dobio priliku da vidi Aneli tokom superfinalne žurke u ponedeljak, ali i na simanju emisije "Amidži šou" u utorak, međutim, stvari će večeras biti sasvim drugačije. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli će se večeras suočiti sa Janjušem

Tokom superfinalne žurke Aneli nam je otkrila da i dalje gaji neke emocije prema Janjušu.

- Grupe mi pišu da moram da se pomirim sa Janjušem, da je to ljubav. Ja sam rekla da to nije ljubav. On je samo bio strastven prema meni. Nastavljam sama, nažalost. Volim ga još uvek. Imam emociju, nije to sad neko voljenje, ali emocija postoji. Briga me ko će da me osudi - istakla je ona u ponedeljak veče.

Sa druge strane, Janjuš je pokušavao da izbegne pitanja vezana za Aneli.

- Nisam se video sa Aneli, ne znam ni da je devojka tu, čuo sam da je u nekoj emisiji. Rekla je da joj nisam čestitao drugo mesto? Kad je to rekla? Stvarno, svaka joj čast, pozdravite je. Da li ste čuli kad su rekli da sam ja sve zbog rijalitija radio? Nemojte me zezati... Pitajte me za bilo koju drugu devojku od "Zadruge 1" do "Zadruge 7", samo da to nije Aneli - šokirao se bivši učesnik "Elite" i posvađao sa novinarima tada.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi čekaju da čuju Janjuševe odgovore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading