MISTERIOZNI BOGATAŠ U VEZI SA SLAĐOM PORŠELINOM: Procurio PRIVATNI SNIMAK, uhvaćeni na delu, evo šta su radili! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika saznaje nove sočne detalje o vezi Slađe Lazić Poršeline, sa misterioznim bogatašem, koji je pao na njen šarm!

MISTERIOZNI BOGATAŠ U VEZI SA SLAĐOM PORŠELINOM: Procurio PRIVATNI SNIMAK, uhvaćeni na delu, evo šta su radili! (VIDEO)

Foto: Ata images, Pixabay.com

Bivša takmičarka rijalitija "Elita" i poznata starleta Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, ponovo je privukla pažnju javnosti, ovoga puta zbog svoje navodne veze sa tajanstvenim bogatim biznismenom, saznaje Republika. Iako par želi da zadrži svoju privatnost i identitet bogataša se ne otkriva, Slađa je nedavno uhvaćena kako se vozi sa misterioznim muškarcem u luksuznom automobilu.

Snimak možete videti u linku ispod:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da Slađa Lazić već duže vreme nije bila u centru medijske pažnje. Kao bivša učesnica rijalitija, ona je privukla veliku pažnju svojim smelim nastupima i harizmom, ali se nakon nekoliko godina povukla iz javnog života.

Ipak, njeno pojavljivanje u društvu misterioznog bogataša izazvalo je veliko interesovanje medija i javnosti. Mnogi su počeli da nagađaju o identitetu muškarca sa kojim se Slađa viđa, dok su paparaci uspeli da zabeleže zajedničku vožnju luksuznim automobilom.

 

 

 

 


Uzbuđenje oko ove veze nastavlja da raste, a Slađa Lazić se još uvek nije oglasila povodom ovih spekulacija. Iako je poznata po svom izuzetnom osećaju za stil i luksuznom načinu života, ovo je prvi put da se javno povezuje sa nekim tako tajanstvenim i moćnim.

Dok se javnost i dalje pita ko je misteriozni muškarac koji je uspeo da osvoji srce popularne starlete, Slađa Lazić i njen novi partner nastavljaju da intrigiraju javnost svojim tajanstvenim pojavljivanjima i luksuznim životnim stilom.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading