ZARADILA VIŠE I OD POBEDNICE RIJALITIJA! Evo KOLIKU GOMILU NOVCA je Maja Marinković stavila u džep nakon rijalitija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljni novci!

ZARADILA VIŠE I OD POBEDNICE RIJALITIJA! Evo KOLIKU GOMILU NOVCA je Maja Marinković stavila u džep nakon rijalitija!

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković, popularna starleta koja već godinama boravi u rijaliti programima, ove godine je postigla zapažen uspeh osvojivši 4. mesto u "Eliti". Iako je dugo bila predmet spekulacija, odlukom gledalaca Maja je pokazala svoju popularnost i privukla pažnju publike.

Taki Marinković otkrio Majin mesečni honorar

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, izneo je javno informaciju o njenom mesečnom honoraru u rijalitiju, navodeći da je iznosio 15.000 evra. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

- Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje... To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu - izjavio je jednom prilikom Taki za" Pink" ni ne sluteći očigledno da je otkrio ćerkin honorar.

Podsećamo, Maja je u Elitu ušla sredinom novembra prošle godine, što znači da je inkasirala preko 100.000 evra, koliko je kao glavnu nagradu osvojila prvoplasirana Anita Stanojlović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović

Maja Marinković o odnosu sa ocem i izborima u ljubavi

Maja je dala svoj komentar na očevu izjavu, ističući da je zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju i da je svesna svojih izbora u ljubavi. Takođe, istakla je da je odrasla osoba koja donosi sopstvene odluke i da je srećna što podršku ima od svojih roditelja.

- Ja sam rekla već Stanislavu da je Taki neko ko tako reaguje kada sam ja u pitanju. Nije ništa katastrofalno rekao, ali mogao je da ostane suzdržan. Sve je to rešivo. Ja imam 28 godina, ne pitam mamu i tatu šta misle o mojim izborima. Mama i tata su zadovoljni mojim učešće - rekla nam je Maja.

 

Ovim izjavama Maja je pokazala svoju samostalnost i odlučnost da vodi svoj život nezavisno od mišljenja drugih, pa čak i od mišljenja svojih roditelja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanislav Krofak

Spekulacije o odnosu sa Stanislavom Krofakom

Ujedno, Maja je spomenula i odnos sa Stanislavom Krofakom, ističući da je svesna reakcije svog oca na tu temu, ali da je uverena da sve nesuglasice mogu biti rešene. Ova izjava otkriva delikatan deo njenog privatnog života i pokazuje njenu otvorenost prema javnosti.

Honorar duplo veći nego u prethodnim sezonama

Podsećamo, Maja je jednom prilikom, tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 5" slučajno otkrila koliki joj je nedeljni honorar.

- Svakako ćemo izaći bez dinara, ja prošle godine dušu dala, izašla bez dinara! Ja sam držala program, nema veze, šta treba da ćutim kao neko od ovih nebitnjakovića? Niko meni nije kriv! Ja sam kažnjena što nisam otišla u zatovr, okej, 2. 000 evra manje! - otkrila je tada Marinkovićeva tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

20.07.2024 05:34

Bogu hvala da je tako...sad mi je lakše da SVARIM NEZASLUŽENA PRVA TRI MESTA...kome oni prosipaju pamet, ponašaju se kao uličari, ono najgore iz njih izbija...PRVA TRI MESTA SU SPODOBE OHOLE, PRIMITIVNE, NEŠKOLOVANE...NADASVE ZLE...ali mi je sad lakše u duši da je MAJA INKASIRALA VEĆU SUMU NOVCA...ZASLUŽENO...jer je čovek, ljudina, poštena. iskrena...SVOJA,,,nije ni Mićina...ni Djedovićeva...MARIONETA...