"SVI DOKAZI SU KOD MENE!" Brutalan odgovor Sandre Rešić - evo kada doći DO SUOČAVANJA sa Matorom i Đedovićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera "zajednički ručak" trese javnost nakon finala "Elite"!

"SVI DOKAZI SU KOD MENE!" Brutalan odgovor Sandre Rešić - evo kada doći DO SUOČAVANJA sa Matorom i Đedovićem!

Foto: RTV PINK printscreen

matora-marko-sandra

Jedna Instagram stranica danas je objavila da je potrebno organizovati suočavanje određenih osoba zbog situacije oko Jovane Tomić Matore i njenih bivših prijatelja.

Tim povodom, Marko Đedović se danas obratio za Pink.rs, iznoseći svoje stavove bez zadrške.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović

- Ja gladan nisam, da bih išao na ručak, ja sam rekao već da na ručkove ne idem. Sve je jasno objašnjeno na mrežama, i na portalima o svim živim dešavanjima. Sve je jasno kao dan, i ko je za sve to znao i ko je organizovao sve to, jedan od administratora, Ermina i Ana Spasojević nakon toga Mina i klupko se odmotalo. Ne postoji nikakva umešanost ni od Sandre Rešić, ni od mene - rekao je Marko pa se nadovezao na Sandru Rešić:

- Što se Sandre Rešić tiče sve sam video, sve mi je jasno, ona je napravila greške, zbog kojih će snosti sankcije kao prijatelj, a Matora može da nastavi da glumi žrtvu, ali je ona samo svoja žrtva, ona je sve sama uradila, sama je birala partnerku, sami su imali svojih probelma, i sve su sami uradili sa devojkom koja je internet manijak - rekao je Đedović za pomenute medije.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sandra Rešić

Nakon toga, za Pink.rs se oglasila i Sandra Rešić, koja je otkrila da je kontaktirala Matorku kako bi se videle, ali da je Matora to odbila.

- Na grupnu poruku sam se odazvala, i rekla da šta ima da me pita da sam dostupna i da mogu da dođem gde god da je. Nikakve grupne rasprave me ne zanimaju, niti moji problemi sa Matorom imaju veze ni sa kim od pomenutih imena. Suočavanje i budalaštine me ne zanimaju - rekla je Sandra i dodala:

- Matora je lično od mene dobila poziv da pristajem na viđanje nasamo, koji je odbila. Što se mene tiče dokazi su tu, kome će na dalje da veruje, šta će da radi i kako ne zanima me. Želim joj svu sreću - poručila je Sandra za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading