JANJUŠ PROGOVORIO O POMIRENJU S ANELI: Ovakavu njegovu reakciju niko nije očekivao, Ahmićeva ZANEMELA OD ŠOKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš tokom emisije "Narod pita" u klinču sa gledateljkama.

JANJUŠ PROGOVORIO O POMIRENJU S ANELI: Ovakavu njegovu reakciju niko nije očekivao, Ahmićeva ZANEMELA OD ŠOKA!

Foto: TV Pink/printscreen

Iako su i prethodnih dana imali prilika da se susreću Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, tek su se posle "Elite" na pravi način suočili u emisiji "Narod pita".

Voditelj Milan Milošević poveo je razgovor o njihovom odnosu, a ubrzo su se uključili i gledaoci koji su ih sugerisali na neke greške, ali i očitali bukvicu zbog njihovog ponašanja.

- Ja bih da pozdravim Janjuša i da čestitam Aneli za drugo osvojeno mesto. Htela bih da pitam Janjuša da li će mi nadoknaditi pola plate koje sam potrošila na njegove glasove - rekla je Vesna koja je potom prekinula vezu, a zatim se uključila Marija:

- Gospodin Janjuš koji već godinama učestvuje tu, on je bio sportista, pa što nije ostao? Ove žene tek ne mogu da razumem gde su došle da traže ljubav.

- A gde si ti došla kukavice u pola 6 - upitao je Janjuš pomalo drsko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš u klinču s gledateljkama

- Ja sam ustala i naspavala se i probudila se da pogledam malo televizor. Pitam ja njih šta oni rade? Ja bih rađe čistila ulaze zgrada nego se ovako ponašala kao pojedinci. Ove žene moraju malo veću pamet u glavu i da krenu da vrte malo muškarce oko prsta - poručila je Marija.

Tada se putem telefona oglasila i gledateljka koja ne vidi način da se Aneli i Janjuš pomire.

- Ja sam Janjuševa podrška, sve što je rekao, to je to defintivno. Najviše ga podržavam što jedino njegova porodica ne vodi rijaliti napolju. Ja sam Aneli gotivila dok njom nisu počeli da upravljaju Đedović i Mića - rekla je gledateljka Mileva, a Janjuš je upitao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić nije nimalo do šale

- Gospođo šta mislite da li bih ja bio sa Aneli? 

- Ne - odgovorila mu je gledateljka.

- E, je*emu mater - rekao je šeretski, kroz osmeh, bivši košarkaš koji je očito hteo da napravi foru sa njihovim pomirenjem, dok Aneli nije do šale na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading