VODITELJ SE PREKRSTIO ZBOG KLETVE KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Naglo prekinut "Narod pita", POLICIJA odmah ALARMIRANA zbog Janjuševe ĆERKE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić zapretila da će krenuti od najmlađeg od najstarijeg člana Janjuševe porodice!

VODITELJ SE PREKRSTIO ZBOG KLETVE KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Naglo prekinut "Narod pita", POLICIJA odmah ALARMIRANA zbog Janjuševe ĆERKE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Marko Janjušević Janjuš

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Narod pita", gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da isprate prvo suočavanje bivših učesnika rijalitija "Elita" i partnera Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Međutim, u jednom trenutku, uživo u program putem telefonskog poziva uključila se Anelina sestra Sita, koja je ušla u sukob sa bivšim "zetom" i javno mu zapretila da će njegova porodica ispaštati zbog njegovih postupaka pred kamerama, o čemu je, po svemu sudeći, obaveštena i policija.

- Dobro pazi šta pričaš, jer bi ti mogli na tapetu izaći svi iz tvoje kuće! Ja te upozoravam! Ako im želiš dobro, začepićeš tu gubicu, je l' ti to jasno?! Ako želiš svojoj familiji, od*ebaćeš od nas, ovako da ti kažem... Ako im želiš loše, nastavićeš, a ja ću ti krenuti od najmlađeg do najstarijeg člana! Ti nemaš pojma šta će biti - zapretila je Sita u jednom dahu, dok je voditelj Milan Milošević slušao šokirano, a zatim se i prekrstio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević se prekstio zbog pretnji Site Ahmić u Narod pita

- Sita, da li znaš ti koliko se blamiraš, ženo? Slušam te i ne mogu da verujem s kim pričam, blam me je - ubacio se Janjušević.

- Ti si mene spomenuo prvi, blamu, bruko i sramoto! A budeš li nastavio da me pominješ, ja ću ti krenuti od najmlađeg do najstarijeg člana porodice, pa ti vidi šta ćeš! Ja te upozoravam ovako javno, da ne bude je Sita sutra krenula na pravdi Boga... Je*ao si ježa, a to ću ti i pokazati. Sa mnom ti nema šale - nastavila je da preti Ahmićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos u Narod pita zbog Janjuša i Site Ahmić

- Ne znam kako te nije sramota. Sve je zabeleženo, Sita - zaključio je bivši košarkaš, a nakon njihovog razvogora u komentarima ispod snimka skandalozne svađe osvanuo i komentar osobe koja je očigledno bliska Janjušu, u kojem je navedeno da je zbog stravičnih pretnji alarmirana i policija.

Snimak je poslat MUP-u Srbije!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Jas

20.07.2024 10:26

Tako nam i treba kada" uvozimo" takve osobe. Imamo ih dosta. To su zene koje se ulizuju a onda zabijaju noz u ledja. Videce i Zeljko Mitrovic sam.

Odgovori 14 2
Trsha

20.07.2024 11:56

Sacuvaj me boze, sta je ovo?!? Nekada u rijaliti nije mogao uci bilo ko, naprimer Veliki Brat strogo su se postovala pravila, nije bilo vredjanja, psihickog maltretiranja, porodice i deca se nisu uzimale usta,... Pink i produkcija su se srozale, NE postuju sami sebe tako da NE postuju ni nas gledaoce, svaka sezona je sve gora i gora. Ranije smo znali za sramotu, i vodili racuna sta ce se prikazati na TV. Ova "bagra" danas od Rijaliti igraca pokazala je sve naj gore od kriminala, sizofrenih cepanja do takvih uvredi i psovki da je gledaoce sramota sta slusaju i gledaju!!! Pobednici ili medju "naj" boljima su ljudi bez skole, bez zvanja i znanja,...sto gori onda si ELITNI!!!

Odgovori 12 2
XZY

20.07.2024 12:03

Ne mogu da verujem sta zena prica, jos ce ispasti da je Alibaba u svemu bio u pravu …..koji zenski olosi su obe sestre, a starija izgleda prednajci dok bi mladja sa osnvnom skolom,ako je i nju uspela da zavrsi, da bude voditeljka ?!

Odgovori 14 0