MILAN MILOŠEVIĆ URLAO U EMISIJI: Hitno tražio da se PREKINE poziv, kad je čuo NJEGOV glas SLOŠILO mu se!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević hitno je tražio da se prekine poziv!

MILAN MILOŠEVIĆ URLAO U EMISIJI: Hitno tražio da se PREKINE poziv, kad je čuo NJEGOV glas SLOŠILO mu se!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditelj Milan Milošević ugostio je bivše takmičare ,,Elite" Marka Janjuševića Janjuša i drugoplasiranu Aneli Ahmić. Međutim, u jednom trenutku voditelj Milan uključio je gledaoca, dobro poznatog javnosti kao navodni pukovnik, koji je zaljubljen u Anu Ćurčić. 

Kada je skrenuo s teme, o kojoj gledaoci ne žele da slušaju, budući da su trenutno aktuelni takmičari u žiži interesovanja, Milan Milošević se iznervirao i upozorio gledaoca da obrati pažnju i da se drži zadate teme večeri, u protivnom će mu biti prekinut poziv. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević u emisiji Narod pita

 

- Veliki pozdrav za publiku, voditelja i Željka Mitrovića... Imam ključna pitanja za oba gosta... Rijaliti program je sastavni deo našeg života... Janjuše, budi iskren i otvoren, mene je žao tebe, zato što si upao u veze. Prvo ovako, ja mislim da stvarno nisi trebao da ostaviš prvu ženu, sa kojom imaš zlatno dete, ja sam čovek koji čeka Anu Ćurčić - ispričao je navodni pukovnik. 

- Toliko ste naporni sa tom pričom! Odmah prekidam ovu priču, sad ću vam prekinuti vezu! Nemojte me terati! Manite se gospođe koju ste pomenuli, nije deo ove priče, ta vaša lažna ljubav i lažne priče. Mani se više Ane! - odbrusio je Milan Milošević.

Nakon toga gledalac je nastavio da priča sa Janjušem i izneo niz grešaka koje je on učinio tokom boravka u rijaliti programima, ističući da suprugu Enu Janjušević nije trebalo da ostavi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading