JANJUŠ JE OVO SAKRIO OD ANELI: Priznao da se sav preznoji kad NJU vidi, evo koga je molio da ih PONOVO SPOJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš otkrio da ima problem da uguši osećanja, iako se ponaša potpuno suprotno.

JANJUŠ JE OVO SAKRIO OD ANELI: Priznao da se sav preznoji kad NJU vidi, evo koga je molio da ih PONOVO SPOJI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pored toga što se suočio sa Aneli Ahmić uživo u emisiji "Narod pita" Marko Janjušević Janjuš je juče odgovarao i na pitanja koja su mu fanovi postavljali na Instagramu.

Naime, on i dalje u narodu ima ogromnu podršku, pa su mu se uglavnom obožavaoci obraćali sa "kralju" i "legendo", iako mnogi smatraju da se u ovoj sezoni popularnog rijalitija i nije baš pokazao u najboljem svetlu.

- Ko kaže to? Pozdravljam im puno, ne znam šta da kažem, hvala im na svemu - poručio je Janjuš a početku svima koji su uz njega.

- Janjuše, da li bi ponovio odnos sa Majom - glasilo je jedno od pitanja.

- Je l' mi veruješ da sam se preznojio sav kad sam video Aneli. Naravno da ne bih ponovio odnos, to su gluposti - odgovorio je bivši košarkaš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš priznao da se preznojavao pred Aneli

- Da li si rekao Kruni za Aneli - bilo je sledeće pitanje.

- Ne bih spominjao svoju ćerku, ona nema veze sa tim - rekao je Janjuš.

- Kako posle deset meseci konstantnog provođenja vremena zajedno uspevate da izdržite jedno bez drugog, da li te to boli - zanimalo je jednog fana rijalitija.

- Veruj mi da je to baš zaje*ano, dosta je to vremena provedeno zajedno. Nismo se čuli nikako od izlaska, vidim da je našoj podršci zabavno tako da nas spominje, samo neka nastave - zaključio je Janjušević.

Inače, i Ahmićeva je priznala da se ni ona prema Janjušu još nije ohladila, međutim i uprkos tome, negira svaku mogućnost da ponovo budu zajedno zbog svega što joj je uradio i u rijalitiju i napolju dok je bio odsutan iz "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading