MAJI STIGAO SNIMAK GOLOG STANISLAVA: Krofak hitno morao da se opravda, evo sa kim je bio u društvu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković dobila sve crno na belo!

MAJI STIGAO SNIMAK GOLOG STANISLAVA: Krofak hitno morao da se opravda, evo sa kim je bio u društvu! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je već najavio u "Eliti", Stanislav Krofak se potpuno posvetio treningu, kako bi nadoknadio sve propušteno u rijalitiju, pa je danas fanove obradovao snimkom iz đakuzija i obavestio ih da odmara posle treninga, a kako se ne bi nagađalo sa kim je, on je usnimio i prijatelja, pa svima jasno stavio do znanja da se još nije bacio u promet:

- Relax posle treninga - napisao je Stanislav Krofak uz snimak.

Maja Marinković i Stanislav su veoma prisni i nakon završetka "Elite", pa je pitanje momenta kada će ozvaničiti vezu, iako on tvrdi da ne veruje u Majinu promenu, te da ne garantuje da će joj dati drugu šansu.

Podsetimo, Maja je bila gost u emisiji "Narod pita", gde je komentarisala odnos sa Stanislavom, ali i njegovom porodicom, koja ju je negativno komentarisala tokom učešća u rijalitiju i svaku priliku koriste da naglase kako ne podržavaju Stanislavovu vezu sa Marinkovićevom:

- To je bila jedna svađa, ne postoji nigde savršenstvo. Smatram da je ovo moj najnormalniji odnos. Normalno je da nekad dođe do svađe, dok je u granicama normale. Gospođa mora da zna da je Taki potvrđivao moje reči. Ja nisam ništa loše rekla za njegovu porodicu, oni imaju predrasude. Ako sam ja njegov izbor, to je to - rekla je Marinkovićeva.

- Kako ti deluje njegova majka? - upitala je voditeljka.

- Deluje normalno i kulturno. Nije rekla nijednu lošu reč za mene, tako da ja nemam potrebu da pričam nešto loše. Meni je on bitan - rekla je Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading