HLADAN TUŠ ZA ANELI POSLE SKANDALOZNOG GOSTOVANJA NA PINKU: Janjuš objavio prvu zajedničku fotografiju, tu je i njegova ćerka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš zapušio usta svima!

HLADAN TUŠ ZA ANELI POSLE SKANDALOZNOG GOSTOVANJA NA PINKU: Janjuš objavio prvu zajedničku fotografiju, tu je i njegova ćerka!

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš pred sam kraj rijalitija "Elita" dao je svog psa Vesnu Gordani Džehverović, kako bi bila sa njom dok on ne nađe stan u kom će živeti nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Goca je danas podelila simpatičan trenutak dok se Vesna igrala u njenom dvorištu i zainteresovanim fanovima otkrila da se će od danas ponovo biti sa Janjuševićem, za kog je jako vezana, pa joj sigurna i mnogo nedostaje.

Sada je Janjuš podelio snimak sa svojom ćerkom Krunom, sa kojom je otišao po psa Vesnu, o kojoj će oni voditi računa u budućnosti.

- Sada smo svi na okupu - napisao je Marko Janjušević Janjuš.

Inače, Vesnu je dobio zahvaljujući Urošu Staniću, koji je prihvatio da odradi tajni zadatak i obraduje Janjuša, nakon povratka u "Elitu", posle smrti brata Mihaila. Kako je košarkaš bio skrhan, Stanić je poželeo da ga obraduje i bar malo olakša boravak u rijalitiju, a Vesna je postala sastavni deo njegovog života, pa je jedva dočekao da ode po nju i dovede je u stan, gde boravi sa svojom ćerkom Krunom.

Janjuš je sinoć bio gost u emisiji "Narod pita" zajedno sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, koja je u rijalitiju zatrudnela, a kasnije abortirala Janjuševo dete. Emisija je bila veoma turbulentna, a nekadašnji par se neprestano raspravljao.

- Mene je sramota što se nalazim na slici sa njim i njegovom ženom - rekla je Aneli.

- Blamu jedan, ajde ćuti. Sita šta misliš da ja i Aneli večeras prespavamo zajedno - rekao je Janjuš.

- Ma, slušaj ti mene, prvi si me dirao, sad ćeš videti svoje - rekla je Sita.

- Boga mi, Sita, blamiraš se, nisi neka riba video sam te na finalu, dobila si u kukovima - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading