ANĐELO UBIRA PLODOVE ANITINE POBEDE U "ELITI!" Razbacivao se novcem, pa hejtere razbesneo provokativnom porukom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković počastio sebe novom nekretninom.

ANĐELO UBIRA PLODOVE ANITINE POBEDE U "ELITI!" Razbacivao se novcem, pa hejtere razbesneo provokativnom porukom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović i njen partner, trećeplasirani Anđelo Ranković, nastavili su svoju romansu i po napuštanju imanja u Šimanovcima. Sudeći po svemu, njihova ljubav cveta i van kamera, iako su im mnogi progonozirali da neće istrajati ni do "rampe". Ipak, par je uspeo da demantuje sve koji su tako mislili, a kako su nedavno istakli, planiraju i prvo zajedničko putovanje nakon svih obaveza oko rijalitija.

Međutim, pojedini gledaoci kraj malih ekrana koji iz sezone u sezonu prate dešavanja u Beloj kući su takođe istakli da Rankovićeva porodica neće prihvatiti Stanojlovićevu, posebno njegova majka, s obzirom na činjenicu da joj, kako su mediji pisali, ni muzička zvezda Teodora Džehverović nije bila dostojna izabranica za sina. Ipak, mi smo danas uhvatili Anđela upravo u društvu svoje majke, koja izbegava da se pojavljuje u javnosti i pred kamerama.

Republika

Foto: Republika

 

Ubrzo se Ranković pohvalio novom nekretninom, kojom je sebe počastio nakon rijalitija, a nije isključeno da će u istoj započeti zajednički život sa Anitom Stanojlović, koja je osvojila prvo mesto u "Eliti" i vrednu nagradu od 100.000 evra. Dok su Anđelu jedni čestitali za sve što je sebi obezbedio, drugi smatraju da Ranković koristi Anitinu nagradu i da je to dodatni razlog što je i dan-danas u vezi sa njom, s obzirom da imaju ogromnu podršku:

- Ko hoće da čestita, neka čestita - napisao je Anđelo Ranković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.07.2024 05:34

KOGA INTERESUJE GLUPI, ZMIJOLIKI, RETRADIRANI OI ISOMPLEKSIRANI ANĐELO...NE INTERESUJE NJEGOV TZV.USPEH...VELIKA JE CENA KOJU ON PLAĆA...ON JE ZA MENE JADNIK JER MORA DA TRPI SAVETE I DIREKTIVE MATOROG MIĆE...DJEDOVIĆA...