MAJA ODLUČILA DA ZAMENI STANISLAVA, KROFAK MOŽE SAMO DA GLEDA I PATI: Udarila tamo gde ga najviše boli, ovo će joj se obiti o glavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se bacila u promet nakon rijalitija.

MAJA ODLUČILA DA ZAMENI STANISLAVA, KROFAK MOŽE SAMO DA GLEDA I PATI: Udarila tamo gde ga najviše boli, ovo će joj se obiti o glavu!

Foto: ATAImages

Kako je već najavio u "Eliti", Stanislav Krofak se potpuno posvetio treningu, kako bi nadoknadio sve propušteno u rijalitiju, pa je danas fanove obradovao snimkom iz đakuzija i obavestio ih da odmara posle treninga, a kako se ne bi nagađalo sa kim je, on je usnimio i prijatelja, pa svima jasno stavio do znanja da se još nije bacio u promet:

- Relax posle treninga - napisao je Stanislav Krofak uz snimak.

Kako su trenutno fizički razdvojeni, Maja Marinković je odlučila da udari kontru, pa je ubrzo objavila snimak sebe ful spremna za lud provod u Beogradu. Maja je odlučila da iskoristi svoje vreme bez Krofaka, pa se skockala i krenula u grad, a videćemo da li će Stanislav biti ljubomoran, s obzirom da je Maja prava bomba i udvarači je saleću sa svih strana.

- To je nešto između prijateljstva i ljubavi, ne treba nigde žuriti, negde smo se sporazumno dogovorili da sačekamo još neko vreme, s obzirom na to da je sve u najboljem redu, da je naš odnos fenomenalan u spoljnom svetu, naravno da smo imali pritisak unutra i komentare određenih Elitara, a napolju je sve super tako da verujem da ide ka boljem - priznala je Maja, pa dodala:

- Čujemo se... Nije niko ništa o meni loše komentarisao od njegovih, ali on je meni rekao da je on taj koji odlučuje o svom životu, a ne njegovi, ja mu verujem, s obzirom na to da smo došli zajedno na žurku, da sve funkcioniše u najboljem redu, ja se nadam da će to sve biti u najboljem redu. On je mene upoznao u Eliti, tamo su neki bivši momci, neke bivše devojke, a u spoljnom svetu je sve drugačije, ja se ne ponašam kao u Eliti, sada me upoznao i u spoljnom svetu i video da sam ja jedna dobra devojka, normalna i sve je onako kako treba da bude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading