SKANDAL NA SAMOM POČETKU EMISIJE - IVAN PRIZNAO DA SU PREVARILI NACIJU: Jelena je do detalja isplanirala odnose sa Urošem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković raskrinkao suprugu.

SKANDAL NA SAMOM POČETKU EMISIJE - IVAN PRIZNAO DA SU PREVARILI NACIJU: Jelena je do detalja isplanirala odnose sa Urošem!

Foto: TV Pink/printscreen

Jelena Marinković

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gostuje bračni par Jelena i Ivan Marinković. Oni su u "Elitu" ušli sveže venčani, međutim, pred sam kraj najgledanijeg rijalitija saznalo se da je Jelena mesecima u aferu sa Urošem Rajačićem, nakon čega ju je Ivan ostavio.

Već na samom početku emisije došlo je do rasprave, a Ivan nije došao praznih ruku. Naime, poneo je uspomenu, koju će joj kasnije uručiti, što je mnoge iznenadilo, ako se uzme u obzir sve što mu je uradila u rijalitiju:

- Nije bilo toliko osude, koliko sam ja mislila. Ljudi su me podržali zato što sam konačno napustila ovaj toksičan odnos - rekla je Jelena na samom početku.

 

- Mislim da je ovo sve isplaniralo od strane Jelene Ilić, da je želela da postane glavna zvezde u Beogradu, da me je iskoristila. Mislim da je imala ozbiljna mu*a i svaka joj čast na tome, neka se ostvari kao majka i da postane žena jednog uspešnog čoveka za kog se opredelila. Ja sam poneo privezak sa ključeva od mog stana, to ću joj dati posle, to je od stana za koji sada priča da je bedan i jadan, a živela je dve godine tu. Verujem da se sada seli na Vračar. Ušla je u ovu sezonu, da me degradira, to je Jelena Ilić - poručio je Ivan Jeleni.

- Ovo je jadno, kao i svaki njegov postupak. Radije slušam kad me vređa, nego ove budalaštine, dosadan je - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading