JELENA MARINKOVIĆ ŠALJE ŽANU U ZATVOR! Poručila nasilnici da će dobiti KAZNU kakvu zaslužuje, Ivan pokušao da je izazove na FIZIČKI obračun!

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

20.07.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković za Republiku otkrila da se Žana neće izvući.

JELENA MARINKOVIĆ ŠALJE ŽANU U ZATVOR! Poručila nasilnici da će dobiti KAZNU kakvu zaslužuje, Ivan pokušao da je izazove na FIZIČKI obračun!

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, Printscreen

 

 

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gostuje bračni par Jelena i Ivan Marinković. Oni su u "Elitu" ušli sveže venčani, međutim, pred sam kraj najgledanijeg rijalitija saznalo se da je Jelena mesecima u aferu sa Urošem Rajačićem, nakon čega ju je Ivan ostavio.

Jelena i Ivan su se sreli ispred zgrade Pinka, a Jelena je otkrila kako je suprug neprestano provocira i izaziva na fizički obračun, s obzirom da stalno naglašava kako je nasilna i da ga godinama maltretirala.

Jelena se osvrnula i na sukob sa Žanom Đorđević, koja je nasrnula na nju tokom finalne žurke "Elite", nakon čega je Hitna pomoć reagovala. Marinkovićeva je sada odlučila da krivično goni Žanu zbog nasilja:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Dobro je što smo se sreli sada ovde. Kao i uvek, Ivan provocira, počele su na samom početku te provokacije, ali ja ću se zaista truditi da ne nasedam na to. Pokušava da me isprovocira, ali tu ćemo biti satima, tako da... - rekla je Jelena za Republiku, a potom se ovrnula na sukob sa Žanom:

- Ja sam sve učinila što je bilo potrebno, sada će samo dobiti krivičnu prijavu, jer je to nasilje uživo u programu, žena je nasilnica - rekla je ona i otkrila da će sve učiniti, kako bi Žana dobila kaznu kakvu stvarno zaslužuje.

Podsećamo, produkcija je momentalno odreagovala i kaznila Žanu tromesečnim honorarom, a Jelena je sada odlučila da ode korak dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
dušanka

21.07.2024 05:24

ŽANI SAM ZAMERALA SVE I SVAŠTA...BABUŠKA NA KVADRAT...ALI U ODNOSU NA JELENU MARINKOVIĆ, OJA JE PREVARANT...FOLIRANT,,,ZLO U SVAKOM POGLEDU...ŽANA JE MALA MACA

dušanka

21.07.2024 05:27

ŽANU NE VOLIM...NIKAKO...ALI U OVOM RATU SAM NA NJENOJ STRANI...NA STRANI IVANA MARINKOVIĆA...ŽANA JE U PRAVU DA JE JELENA ZLO...KOJA JE ISKORISTILA IVANA...ONA JE ZLO NAD ZLIMA

Mikan

22.07.2024 15:51

Podrška za Jelenu, pravda nek pobedi i Nasilnicu Žanu poslati na zasluženi odmor, vredjala je najstrašnije, šta joj deca kriva,