ANELI PRESEKLA, DONELA KLJUČNU ODLUKU! Nakon Elite 7 MOMENTALNO mora da preduzme MERE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

ANELI PRESEKLA, DONELA KLJUČNU ODLUKU! Nakon Elite 7 MOMENTALNO mora da preduzme MERE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, drugoplasirana učesnica rijalitija "Elita" i poznata starleta, odlučila je da potpuno stavi tačku na svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem i vrati se ćerki u Sarajevo. Ona je sada otkrila javnosti gde planira da nastavi svoj život nakon završetka popularnog šou programa. Iako je neko vreme provela u Beogradu, Aneli je donela odluku da neće živeti u prestonici Srbije, što je izazvalo iznenađenje kod mnogih.

Naime, kako je Ahmićeva otkrila, još uvek razmišlja gde se po napuštanju imanja u Šimanovcima skrasiti sa svojom naslednicom Norom, ali ističe da postoje samo dve opcije - Dubrovnik ili Zagreb.

- Još razmišljam gde ću živeti. Ili Dubrovnik ili Zagreb - istakla je bivša rijaliti učesnica, te progovorila o svojim osećanjima prema bivšem partneru, Asminu Durdžiću, te otkrila da će sa njim komunicirati isključivo preko svog advokata:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić donela odluku nakon Elite 7

- Nemam emocije prema Asminu. Sa njim ću da razgovaram samo preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu.

Kako kaže, i dalje nije svesna da upravo on osoba sa kojom je "delila krevet".

- Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala... - dodala je Aneli, preneo je Pinkov portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić ne može da oprosti Asminu Durdžiću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading