STANISLAV OTKAČIO MAJU PUTEM LAJVA: Ovakav javni BLAM još nije doživela, a kad čuje pod kojim USLOVIMA ulazi u "Elitu 8" ZAGORČAĆE MU ŽIVOT!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva izigrana na najgori mogući način, Pantera je sve vreme vukao za nos.

STANISLAV OTKAČIO MAJU PUTEM LAJVA: Ovakav javni BLAM još nije doživela, a kad čuje pod kojim USLOVIMA ulazi u "Elitu 8" ZAGORČAĆE MU ŽIVOT!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti zvezda Maja Marinković doživela je do sada najveći blam kada ju je Stanislav Krofak definitivno otkačio i to putem lajva na Inatagramu.

Naime, na jednoj stranici koja prati rijaliti dešavanja i likove, vrti se snimak na kome Pantera govori o svom ponovnom učešću u popularnom rijalitiju, te priznaje da je već dao svoju poudu i da bi ušao samo za neku pozamašnu sumu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

- Dao sam neku ponudu, ali teško da će prihvatiti tako veliku ponudu, ako prihvate, ući ću. Slučajno sam ušao, nisam ja navikao na zatvoren prostor, planiram borbu u novembru, od operacije ću se brzo oporaviti - odgovarao je Krofak redom na pitanja u lajvu na Instagramu, pa se osvruo na vezu sa Marinkovićevom:

- Ma, dajte ljudi, koja veza... Ja i Maja samo prijatelji i na tome će i ostati! Nećemo biti u vezi. 

Nakon ovakvih Stanislavovih izjava korisnici društvenih mreža najstrašnije prozivaju i ukazuju mu na njegove kontradiktornosti.

- "Krofak je slučajno ušao, al' je već dao ponudu za "Elitu 8", dok će sa Majom ostati samo na prijateljstvu…" "Vidi 'biznismena' iliti 'tajkuna' što tapka, toliko o 'dobrostojećem' svingeru i paćeniku", "Eto vam još jedan u nizu živi prijer kako Maja Marinković od nebitnih napravi bitne..." - samo su neki od komentara ispod lajva u kome je Krofak zvanično otkačio Maju.

Republika

Foto: Republika

Stanisalav Krofak i Maja Marinković bili u bliskim odnosima kad su se razišli

Podsetimo, njih dvoje su se nedavno razdvojili kada se Stanislav vratio za Hrvatsku, s ciljem da još neko vreme daju vremena svom odnosu, pre nego što ozvaniče vezu.

Marinkovićeva je čvrsto verovala da će do takvog ishoda doći jer, kako je naglasila, nije napravila nijednu grešku sa Krofakom.

Međutim, kako se ispostavilo, on ju je sve vreme vukao za nos, pa sada svi očekuju da mu Maja, zbog javne blamaže kojoj je izložio, zagorča život kako samo ona to ume. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

21.07.2024 14:30

Krofak polako postaje starletan

Snezana

21.07.2024 14:49

Majo, do kada vise? Sta tebi nije jasno devojko? Samo se budaletine kace za tebe, zar ne shvatas, ti si im sigurica da postanu poznati. Do kad ces vise da pravis budalu od sebe? Shvati bre vise!