JANJUŠ SE SLOMIO NA GROBU BRATA MIHAJLA: Scena u Prijepolju SEČE POPUT ŽILETA, reči koje mu je uputio će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se vratio u rodni grad, pa odmah posetio mesto gde mu je sahranjen mlađi brat!

JANJUŠ SE SLOMIO NA GROBU BRATA MIHAJLA: Scena u Prijepolju SEČE POPUT ŽILETA, reči koje mu je uputio će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Mihailo Janjušević, mlađi brat poznatog učesnika rijaliti programa "Elita" Marka Janjuševića Janjuša, krajem prošle godine izvršio je samobistvom vešanjem u svom stanu u Beogradu, a stravična tragedija zavila je celu porodicu u crno. Bivši košarkaš je u tom periodu napustio imanje u Šimanovcima, kako bi sahranio brata, a kasnije mu dao i 40 dana, nakon čega se vratio u Belu kuću i završio svoje učešće do kraja, osvojivši šesto mesto.

Janjuš je preko neku noć gostovao u emisiji "Narod pita" sa svojom bivšom partnerkom Aneli Ahmić, međutim, nakon toga bivši zadrugar se uputio ka rodnom Prijepolju, kako bi posetio svoju porodicu. On se sada oglasio na društvenoj mreži Instagram i priznao da je najpre posetio bratovljev grob, te istakao da je na njega neretko mislio tokom boravka pred kamerama.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš posetio grob rođenog brata nakon Elite 7

- Kada sam te ispratio na put koji nisi zaslužio, obećao sam sam ti da, kada god se poklope kazaljke, ja ću pomisliti na tebe. Evo, posle skoro sedam meseci, kada sam došao da te posetim, moram da ti kažem da sam mislio i kada su bile udaljene jedna od druge. Mislio sam svaki sekund... - napisao je Janjuš, objavivši ovom prilikom i Mihajlovu fotografiju.

Podsećanja radi, na sahrani Mihaila Janjuševića, učesnik "Elite 7" održao je potresan govor koje je sve prisutne rasplakao.

Republika

Foto: republika

Janjuš tokom sahrane pao na Mihajlov grob

- Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronađem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio - poručio je Janjuš kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading