ANITA UHVAĆENA SA GOLIM CICAMA: Pobednica "Elite" pokazala BUJNE GRUDI, evo kako je Anđelo reagovao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović prošle noći izašla je u noćni život, tokom kog je pokazala bujni dekolte.

ANITA UHVAĆENA SA GOLIM CICAMA: Pobednica "Elite" pokazala  BUJNE GRUDI, evo kako je Anđelo reagovao!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Prošle noći, bivši takmičari rijalitija "Elita" su izazvali pravu buru emocija među prolaznicima beogradskih ulica. Pobednica ovog popularnog takmičenja, Anita Stanojlović, i njen dečko, Anđelo Ranković, trećeplasirani takmičar, bili su uhvaćeni u strasnom poljupcu u jednom od noćnih klubova. Njihova veza je već duže vreme tema interesovanja javnosti, a ova situacija je dodatno podgrejala medijsku pažnju.

Oboje su izgledali veoma srećno i zaljubljeno, a njihovi strasni poljupci nisu prošli neprimećeno. Mnogi prolaznici su komentarisali kako izgledaju kao da su zaljubljeni tinejdžeri, i izazvali su simpatije mnogih koji su ih prepoznali.

 

 


Prolaznici su bili iznenađeni i oduševljeni prizorom zaljubljenog para, a neki od njih su se čak obratili Aniti i Anđelu kako bi im čestitali na ljubavi koju očigledno gaje jedno prema drugom. Ono što je mnogima privuklo pažnju, jeste Anitin duboki dekolte koji je imala, a brus nosila nije. 

Otkako su napustili rijaliti "Elita", Anita i Anđelo su nastavili svoju vezu van očiju javnosti, trudeći se da svoj ljubavni život zadrže što privatnijim. Međutim, njihov susret u noćnom provodu prošle noći je očigledno privukao pažnju mnogih, te su se mnogi zapitali da li će ovo biti početak njihovog javnog izlaska kao par.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako su se oboje povukli iz javnog života nakon završetka rijalitija, ovaj događaj je izazvao nove spekulacije o njihovim budućim planovima. Mnogi fanovi su veoma zainteresovani da čuju više o njihovoj vezi i eventualnim zajedničkim projektima u budućnosti.

Ostaje da vidimo kako će se njihova veza razvijati u narednom periodu, ali jedno je sigurno - njihov strastveni poljubac prošle noći je definitivno ostavio jak utisak na mnoge koji su ih videli.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading