ŠA SREĐUJE MIONI KARIJERU TEE TAIROVIĆ: Otkriveno za šta se Jovanovićeva "prodala", procurio skandalozni dokaz!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona puca na visoko!

ŠA SREĐUJE MIONI KARIJERU TEE TAIROVIĆ: Otkriveno za šta se Jovanovićeva "prodala", procurio skandalozni dokaz!

Foto: ST/ D. KADIĆ

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša i dalje su pod budnim okom javnosti, a nekadašnji cimeri svaku priliku koriste da ih negativno iskomentarišu. Danka Grujić, bivša učesnica "Elite", dobila je pitanje na temu veze Mione i Ša, a njen komentar izazvao je totalnu pometnju na društvenim mrežama:

- Kakvo mišljenje imaš o šabanu (Ša) i zmioni (Mioni)? - glasilo je pitanje na njenom profilu.

- Ne razmišljam o njima, upravnica logora željna medijske pažnje i karijere Tee Tairović i šizofreničar koji moli za ljubav. Šta da vam kažem - napisala je Danka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danka Grujić o Mioni i Ša

S druge strane, Miona i Ša smatraju da su demantovali i zapušili usta svima koji nisu ili ne veruju u njihovu ljubav. Samim tim što je Miona odlučila da ode u Nenadov stan nakon superfinala "Elite", a ne sa roditeljima, koje nije videla deset meseci, reper je ubeđen da je dokazala svoje emocije:

- Demantovali smo predrasude. Govorila sam mesecima da ću da odem kod njega, govorili su mi da sam lažov i folirant. Drago mi je da je tako, želim pohvale i da mi se ljudi javno izvine. Sad se malo gubimo po gradu, jurimo, ali nije loše, odmaramo - rekla je Miona u emisiji "Premijera - vikend specijal".

- Moji dok sam bio unutra je bila frka, ali su videli da sam okej, pa je sve lagano i niko se ne stresira. Prihvatili su i sve je okej. Kad smo izašli rekli da se ne svađamo, pa je sve okej - rekao je Ša.

- Kod mene je bila stegnuta situacija. Trenutno se čujem sa bratom, tata se javio, samo je sa mamom zategnuto. Sve ide ka bolje. Ja znam da ću tu situaciju da rešim - poručila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading