OBJAVLJENI MUČNI DETALJI O NEROĐENOM DETETU VANJE I ŠA: Reper najstrašnije izvređan, ponašao se kao ZVER tokom njene trudnoće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanji prekipelo, više neće da štiti Ša.

OBJAVLJENI MUČNI DETALJI O NEROĐENOM DETETU VANJE I ŠA: Reper najstrašnije izvređan, ponašao se kao ZVER tokom njene trudnoće!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i njegova bivša supruga Vanja Ignjatović i dan-danas "ratuju" zbog gubitka deteta, jer reper smatra da je Vanja krišom abortirala dete koje je čekala sa njim, zbog čega TikTokerka proživljava pakao. 

Kako reper pokušava da dokaže svoju istinu, Vanja je morala hitno da reaguje i objasni kako se Ša ponašao za vreme njene trudnoće, neposredno pre nego je izgubila bebu:

- On i dalje spominje svoje nerođeno dete. Čovek je baš zaglibio. Puuu, fuj! Ta manje od mesec dana je tačno godinu dana otkad sam preživela taj pakao uoči rođendana svog sina. Pet dana pre toga sam čula otkucaje srca mojoj maloj bebici i radovala se, jer će Viktor imati batu ili seku, sa ili bez oca. Period trudnoće se ponašao kao poslednji kreten, toliko se svađao, ludeo, drao, pričao da ga varam, trudna, užas! I on očekuje da će sutra postati otac, a kalja uspomenu na bebu, koja je trebalo da se rodi u martu ove godine - napisala je besna Vanja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja Ignjatović

Ona je prethnodno najavila raskrinkavanje bivšeg supruga, pa mu javno poručila da je ostavi na miru i uživa sa svojom sadašnjom izabranicom, Mionom Jovanović:

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenade, uživaj sa svojom devojkom, konačno ste u stanu, bez kamera, uživajte u svom životu, ostavite mene na miru, zato što vrlo dobro znaš Nešice šta si radio, šta si sve izgovarao, tako da, možda bi ti bilo bolje da malo ćutiš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading