ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENA TOKOM PREGOVORA ZA "ELITU 8!" Najavljen neviđeni šou, ponovo ulazi sa Zvezdanom?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić ponovo na mestu "zločina".

ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENA TOKOM PREGOVORA ZA "ELITU 8!" Najavljen neviđeni šou, ponovo ulazi sa Zvezdanom?!

Foto: M.M./ATAImages, Pink

Anđela Đuričić

Nakon završetka sezone Elite, Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, iznenadio je javnost najavom odlaska u "rijaliti" penziju. Međutim, veče 21. jula donelo je neočekivan susret u centru Beograda, gde je Lepi Mića viđen u društvu svoje koleginice iz rijalitija, Anđele Đuričić, kako prenosi Telegraf. Anđela je postala popularna zbog "zabranjene" veze sa Zvezdanom Slavnićem, a njihov susret izazvao je različite spekulacije o mogućem nastavku njihovih karijera u rijaliti svetu.

Nakon godina učešća u različitim rijaliti programima, Lepi Mića je iznenadio mnoge najavom odlaska u "rijaliti" penziju. Ova odluka izazvala je mnogo pažnje i spekulacija o razlozima koji su naterali iskusnog učesnika da se povuče iz ovog vida zabave.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

 

Kako se uveliko spekuliše o Zvezdanovom ulasku u novu sezonu rijalitija, nije isključena da će se tamo naći i njegova nekadašnja ljubavnica, Anđela, a da je susret sa Lepim Mićom bio vid pregovora.

Veče provedeno u luksuznom lokalu u centru Beograda bilo je svedok susreta Lepog Miće i Anđele Đuričić. Njihov razgovor i gestikulacija izazvali su interesovanje javnosti, ali detalji njihovog razgovora ostali su tajna.

Nakon ovog susreta, javnost se pita da li će Lepi Mića zaista ostati u "rijaliti" penziji ili će se ipak vratiti u svet televizijskih kamera. Takođe, postavlja se pitanje da li će Anđela Đuričić nastaviti svoju karijeru u rijaliti programima ili će se okrenuti novim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading