STANISLAV DOVEO CARA DO LUDILA, UDARIO U NJEGOVU NAJBOLNIJU TAČKU: Filip se žestoko iskompleksirao, odmah uzvratio udarac!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car preduzeo mere!

STANISLAV DOVEO CARA DO LUDILA, UDARIO U NJEGOVU NAJBOLNIJU TAČKU: Filip se žestoko iskompleksirao, odmah uzvratio udarac!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Car je tokom jučerašnjeg gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrio da ga je Maja Marinković uznemiravala po izlasku iz "Elite", a tu priliku je iskoristio, kako bi naglasio da mu Stanislav Krofak nije ni do kolena i da definitivno ne može da zauzme njegovo mesto u Majinom srcu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Filip Car i Stanislav Krofak

 

- Zove me broj sakriven, rekao sam drugovima. Nikad nisam bio drukara, krio sam neke stvari. Znam i šta sam im babe radile, a ne one. Rekao sam joj: "Reci, Majo", a ona krene da se smeje i kaže: "Šta radi Lemurčina". Ona neka demantuje. Nemojte da kažete. Aleks me je baš razbesnela, rekla je da može da kumuje meni i Maji. Nisam čuo da je Maja nešto rekla za dete. Maja je krenula da se smeje preko telefona, ja sam joj lepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j*bače. Lepo sam joj rekao da me ne zove i da nisam zainteresovan. Ona nije krila ništa u rijalitiju, rekla je da je zaljubljena, ali ja kad dođem... Ne kažem da sam frajer, ali imaš ljude na koje je čovek slab, kao ja na Aleksandru, nekad na Dalilu ili Maju. Tako je i Maja, ja sam joj ta figura koja kad dođe može da joj poništi svaku emociju - govorio je Car

Iako je vrlo samouveren, čini se da Car ima pik na Stanislava, što dokazuje i njegov jučerašnji snimak, kojim je obavestio pratioce da se bacio na trening, kako bi doterao svoju liniju, jer je dobio na kilaži i vreme je da poradi na tome.

Podsetimo, Stanislav je MMA borac i u rijalitiju je promovisao svoj stil života, svakodnevno trenirao i vodio računa o svojoj ishrani, a Filip Car je sada krenuo njegovim stopama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading