STANIJA SE BRUTALNO OSVETILA AHMIĆEVOJ! Sačekala Anelin susret sa ćerkicom, pa zadala KONAČNI UDARAC!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koga je poslala da obavi prljave poslove mesto nje!

STANIJA SE BRUTALNO OSVETILA AHMIĆEVOJ! Sačekala Anelin susret sa ćerkicom, pa zadala KONAČNI UDARAC!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, instagram

Nakon što je Aneli Ahmić pred sam ulazak u "Elitu", s namerom ili ipak ne, otkrila javnosti da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević, situacija je eskalirala do neslućenih razmera, a sukob traje i dan-danas, s obzirom da se neprestano prepucavaju.

Foto: Printscreen/Pink TV

Janjuš i Aneli

To što je Aneli u emotivnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem nije je sprečilo da od septembra mali milion puta komentariše teme iz spoljnog sveta, kao i nekadašnjeg partnera i njegovu izabranicu. 

Sve navedeno je Aneli vioko kotiralo u rijaliti svetu i ona je uspešno završila svoju prvu rijaliti misiju kao drugoplasirana. Tom prilikom je osvojila i finu svotu od 50.000 evra, a mnogi smatraju da je izgubila čast i porodicu, te da je njena pobeda ipak Pirova.

 

 

Staniji, sa druge strane, čini se, ide odlično u životu. "Starleta nad starletama" kako mnogi nazivaju Stanu, nastavila je svoj život i živi ga punim plućima. Ona svakodnevno svoje fanove obaveštava o privatnom životu i sa njima deli beleške svog života na visokoj nozi.

Na njenim objavama najčešće se mogu videti gala restorani, luksuzni automobili, nakit, garderoba... sve ono čime Aneli ne može da se pohvali. Danas je Stanija putem društvene mreže ostavila i poruku, za koju mnogi smatraju da je upućena upravo Aneli.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanijin stori

- Budite u što je moguće mirnijim odnosima sa svima. Čak i samo jedan neprijatelj je neprijatelj previše. Prolazite kroz život graciozno, birajući ispravan put kada iskrsne konflikt. Ako se neko ogreši o vas, pustite karmi da obavi prljav posao. I pustite da život svetske klase bude vaša osveta - stoji podvučeno. 

Dok se Aneli i dalje bori sa posledicama svog javnog života i tek sada posle deset meseci ima priliku da bude sa ćerkom, Stanija ne samo da nastavlja svoj uspešan put već i šalje snažne poruke o životu i ljubavi prema sebi, snažnija nego ikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading