TRUDNA MILICA I BORA OTKRILI IME ZA BEBU: Priznali sve o SUSRETU sa roditeljima, evo šta se desilo u PORODIČNOM DOMU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković i Bora Terzić pred kamerama Republike otkrili su sve o imenu za bebu, ali i kako je proteklo upoznavanje sa roditeljima.

Bivši rijaliti par iz ,,Elite 7" Milica Veličković i Bora Terzić nakon izlaska pred našim kamerama su otvorili dušu i priznali sve šta se dešava u njihovim životima. 

Poznato je da su Milica i Bora u ,,Eliti" saznali da će postati roditelji, te su za naše kamere otkrili sve o imenu za bebu, ali i gde će živeti. 

- Bilo je puno obaveza, žurka, tako neke emisije, gledamo po telefonu šta se dešava, da ispratimo šta se dešava, ali su nam proleteli dani - ispričala je Milica, te se Bora nadovezao:

Foto: Ata images

Milica Veličković i Bora Terzić na žurki Elite

 

- Daj odmah drugare, kafane, ja sam tamo svaku žurku izgrmeo. Kuče smo isto bili kod mojih, pa snajku da upoznaju, zadovoljni su, tetka je rekla kao da je zna 10 godina.

- Da, to je čudno, nema potrebe da objašnajvamo neke stvari, kao da se već sve zna, gde smo išli, u koju školu, kao da se već poznajemo - otkrila je Milica. 

Da li ste imali zamerke roditelja?

- Iskreno, meni jesu, ćale je s vrata za psovanje što sam se vređao sa Milicom, zamerio mi je i što ga je vređala, porodicu, isto i ja njom svašta što sam joj rekao. Kad smo saznali da je trudna, sve se promenilo, bukvalno, nove osobe i sada uživamo! - ispričao je Bora, te se Milica nadovezala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Meni je samo baba, jer mi je ona verni pratilac, ona mi je zamerila to što se nisam branila kada je bila priča za after, ja sam rekla da ću u narednim emisijama reći sve o tome, kada pogledam ko je šta rekao, nisu nama sve informacije unete, a svađe kao svađe, naravno da mi zameraju, ali i ja sam od krvi i mesa... Ja sam tamo živela, nisam došla na 3 dana, sve u svemu su zadovoljni. 

Međutim, Milica i Bora su nam otkrili i koje ime su izabrali za bebu, kao i da će nakon povratka sa letovanja gledati da kupe stan:

- Beba je odlično, bili smo na ultrazvuku, nestrpljivo čekamo da saznmo pol, to će biti za dve, tri nedelje, dogovaramo se za otkrivanje pola kako ćemo praviti. Ja se nadam dečaku, ali dobro, neka bude živo i zdravo samo - rekla je Milica, a potom su nam otkrili i ime za bebu:

- Ako bude dečak, biće Ignjat, to nam je najnovije i Anja je žensko. Za dečaka svaki dan nešto novo, bilo nam je Lazar, Teodor, pa se dogovaramo, ali sve super, beba mi raste super kako treba, ja se naravno i gojim, ali to je moja standardna kilaža - rekla je Milica kroz osmeh. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading