JANJUŠU ĆE STATI SRCE KAD ČUJE ANELIN ODGOVOR: Sigurna u njegove reči, oglasila se iz daleka, ovo je bilo JAČE OD NJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par nastavlja sa ljubavnom dramom i van Bele kuće.

JANJUŠU ĆE STATI SRCE KAD ČUJE ANELIN ODGOVOR: Sigurna u njegove reči, oglasila se iz daleka, ovo je bilo JAČE OD NJE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš ženi koju i dalje voli, ali nije sa njom, izjavio ljubav putem Instagrama, a mnogi u njegovoj objavi prepoznali Aneli Ahmić, oglasila se ona iz Sarajeva te poručila da je sigurna da nije mislio na nju.

Sigurna sam da to nije upućeno meni, već nekoj drugoj bivšoj - rekla je Aneli za Pink.rs.

Naime, Aneli i Janjuš su tokom "Elite" bili u veoma turbulentnoj vezi, a mnogi su se nadali da će uspeti da opstanu i uprkos svim preprekama započeti zajedničk život kada izađu napolje. Međutim, ne da se samo to nije desilo, već njih dvoje napolju ne mogu da nađu uošte zajednički jezik, pa su se i tokom suočavanja u emisiji "Narod pita" sve vreme presvađali i prebacivali jedno drugom krivicu za sve ružno što im se desilo.

Republika

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš namerno čačka Aneli

Ipak, tokom današnjeg dana, bivši košarkaš je zaintrigirao javnost kada je okačio Instagram priču za koju svi sumnjaju da je posvećena Aneli.

- Muškarac je najmoćniji kad nauči da ode od žene koja ga ne poštuje. Iako je voli - podelio je Janjuš citat u kome su mnogi prepoznali njegovu poslednju rijaliti ljubav.

Iako se ona ogradila od ove priče, Ahmićeva je takođe priznala da, uprkos tome što nisu zajedno i, navodno, ne mogu ni biti, ona ima snažne emocije koje joj otežavaju rastanak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se mnogo voleli u rijalitiju

Ona je teška srca napustila Beograd o čemu je takođe obavestila javnost prigodnom Instagram pričom, ali se istovremeno radovala što će napokon, posle deset dugih meseci zagrliti svoju naslednicu Noru, zbog koje se i žrtvovala i uspela da kao drugoplasirana osvoji vrednu nagradu od 50.000 evra. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading