VODITELJKI ELITE PODMETNUTA AFERA SA STANISLAVOM KROFAKOM: Pojavio se ŠOK dokaz, čeka se HITNA reakcija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić se još uvek nije oglasila na ovu temu!

VODITELJKI ELITE PODMETNUTA AFERA SA STANISLAVOM KROFAKOM: Pojavio se ŠOK dokaz, čeka se HITNA reakcija!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka rijalitija ,,Elita 7" Ivana Šopić proslavila se kao takmičarka ,,Zadruge 3". Ona je tada pokazala odlične sposobnosti kada je elokventnost u pitanju, te nakon treće sezone rijalitija ,,Zadruga", dobija ulogu voditeljke emisije ,,Pitam za druga", a kasnije i voditeljka u imaginarijumu. 

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić voditeljka Elite

 

Takmičari generalno strepe kada Ivana uđe u Belu kuću, budući da je vrlo oštra na jeziku i drži do discipline i autoriteta. Međutim, Šopićeva je i veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje fotografije, ispod kojih je uglavnom lavina komentara. 

Sada su njeni pratioci na društvenoj mreži Instagram pokušali da joj nameste aferu sa bivšim dtakmičarem ,,ELite", i MMA borcem, Stanislavom Krofakom. Naime, na jednom od komentara Ivani je skrenuta pažnja da bi ona i Stanislav bili idealan par. 

- Šopićka, ti i Stanislav bi bili top par, grmeli bi zajedno - glasio je jedan od komentara. 

Foto: Instagram.com

Komentar ispod fotografije Ivane Šopić

Podsetimo, Ivana je nedavno govorila o povezanosti sa Bogom:

Nikada nisam ljuta na Boga, čak i u nekim trenucima kada krivimo sudbinu, Boga ili neku silu, uvek smatram da je Bog na kraju taj koji nam daje ono što je najbolje za nas, i kada nam se učini da je neka više sila kriva za loše situacije koje nam se dešavaju... Na kraju, posle nekog vremena, se uvek ispostavi da je to bilo dobro za nas. Poštujem svaku Božju odluku jer on radi uvek za nas, iako nam se to nekada tako ne čini - zaključuje Šopićeva za domaće medije. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading