DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE: Maja spustila Filipa kao nikad, pa molila ljude da mu "UDELE MILOSTINJU" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva brutalno ponizila bivšeg partnera, pokajaće se što se i kačio sa njom.

Učesnica "Elite" Maja Marinković pojavila se na rođendanu voditeljke Ane Radulović, pa oplela po Filipu Caru koji je potkačio tvrdeći da će joj on uvek biti slaba tačka, te u intat Stanislavu Krofaku pohvalio kako ga je zvala odmah po izlasku iz rijalitija, ali je on oladio. 

Maja je jedva dočekala da mu uzvrati još žešće, aludirajući na to da je on, za razliku od nje, izašao iz rijalitija kao gubitnik. 

- Što se tiče Cara, čula sam da me nešto i večeras pominjao na TikToku, ja molim te ljude tamo da ga giftaju što više, jer dok on gifta, ja kupujem stanove - pohvalila se Marinkovićeva svojim velikim uspehom koji je postigla sa svojih 28 godina, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković sa slavljenicom Anom Radulovićem i Markom Đedovićem

- Filip je moja prošlost, to mene zaista ne zanima, nemam vremena da se bavim prošlošću, dečko me ne zanima, ja ničije dete nisam pominjala i to je sve! Očigledno da mu treba reklama preko mene.

Podsetimo, digla se velika frka kada je Filip Car izneo u javnost da ga je Maja Marinković nakon što je izašla iz "Elite 7" zvala sa skrivenog broja, ali da joj se on obratio i nastavio sa njom da razgovara lično.

On joj je navodno objasnio da ima svojih problema i da ga više ne zove, što je razbesnelo Maju, pa se ubrzo oglasila tvrdeći da je to laž.

Ona je progovorila i o Desingerici, kao i svom odlasku u Budvu, a šta je tačno rekla o njihovom odnosu možete videti u njenom video intervjuu na početku teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading