TRUDNA MAJA KREĆE ZA ZAGREB KOD STANISLAVA! Sve će se saznati nakon OVOGA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva pala u depresiju nakon Krofakovog odlaska u rodni grad!

TRUDNA MAJA KREĆE ZA ZAGREB KOD STANISLAVA! Sve će se saznati nakon OVOGA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković sumnja da je u drugom stanju i čeka da vidi da li će Stanislav Krofak da otpočne vezu s njom, pa da mu kaže lepe vesti ili će otići na abortus. Starleta, koja je obeležila rijaliti "Elita 7" svojom ljubavnom aferom s bokserom iz Hrvatske, nastavila je da niže skandale i sada u spoljnom svetu. Kako tvrdi naš izvor, ona već neko vreme sumnja da je u drugom stanju i zbog toga je pala u depresiju.

- Maja i Stanislav su započeli vezu u rijalitiju i to na njegovu inicijativu. On je smarao Maju i insistirao da se desi nešto među njima. Ona je, bre, ribetina i može da bira kog hoće, on čak nije ni njen tip. Nju je naložilo to što je bio uporan i prodoran, a onda kad je došlo do odnosa, dopao joj se i seks s njim. Tad je zaista odlepila za njim. Tad je Maja, nažalost, počela da pokazuje svoje drugo lice, ono koje ima kad je zainteresovana za nekoga. Ljubomora, malo agresivnosti i puno posesivnosti. Iako su imali odličnu seks-konekciju, Krofak je odlepio zbog toga što je Maja ljubomorna i rešio da je ostavi - počinje izvor blizak starleti i nastavlja dalje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako izvor otkriva, Maja čeka Krofakovo dete

- Negde pred finale desio se preokret i došlo je do pomirenja, ali prijateljskog. Maja i Stanislav imali su nezaštićene odnose tik pred kraj "Elite". Imali su odnose i kad su se videli posle svega u spoljnom svetu. Divljali su celu noć posle žurke u "Eliti". Posle te večeri, on je definitivno rešio da pobegne u Zagreb i našao je milion i jedan izgovor i opravdanje zbog čega mora da ode, a da ona ne pođe s njim. Bilo je jasno da je Maja za njega bila samo trofej koji je želeo da osvoji, ali i oružje da Mionu napravi ljubomornom. Oseća on strast prema njoj, ali samo to. Nema zaljubljenosti niti želje da s njom nastavi dalje, kao što je ima ona - nastavlja izvor Republike blizak ćerki Takija Marinkovića, pa otkriva na kraju.

- Kad je Krofak otišao u Hrvatsku, Maji je menstruacija počela da kasni. Nije bila sigurna da li je od prevelikog stresa ili zbog potencijalne trudnoće s Krofakom. Ona se ne usuđuje da uradi test, ali ubeđena je da je trudna, zapravo, jednim delom srca ona to želi. Pala je u depresiju i ne javlja se nikome. Mnogo joj je loše zbog toga što oseća da se Krofak ohladio. Planira da ode kod Stanislava u Zagreb i sazna da li on ima planove s njom ili nema. Maja će abortirati, naravno, ako se ispostavi da je u drugom stanju, kao što veruje da jeste, jer ne želi da rodi dete čoveku koji je ne voli - kaže naš sagovornik.

Ovih dana ona će banuti kod njega i to bez najave - završava izvor Republike blizak Maji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
biki

23.07.2024 13:06

a sto ga onda juri ako zna da je on ne voli, cuj ide za zagreb a abortirace jer ne zeli dete sa covekom koji je ne voli. more namazana majo nece te niko i bolje se smiri spusti loptu shvati da brak sa tobom je mrka kapa