JANJUŠEVOM PORODIČNOM KUĆOM ODZVANJAJU STRAVIČNI JAUCI: Učesnik "Elite" podigao uzbunu, procurio jeziv snimak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš zapomaže na sav glas, ima samo jednu želju.

JANJUŠEVOM PORODIČNOM KUĆOM ODZVANJAJU STRAVIČNI JAUCI: Učesnik "Elite" podigao uzbunu, procurio jeziv snimak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je po izlasku iz rijalitija "Elita" vreme najviše provodio sa ćerkom Krunom i moguće da je rešio da potraži spas za svoju dušu, te se tako juče odlučio za obilazak manastira Mileševa. Janjuš se često oglašava putem Instagrama, gde komunicira sa fanovima, a njegova sinoćna objava potresla je brojne pratioce.

Naime, on je objavio snimak porodične kuće, pa napisao "Sve bih dao da si tu", uz emotikon koji plače, zbog čega su svi zaključili da je rijaliti učesnik zapravo dozivao, odnosno, da se ovo odnosilo na njegovog pokojnog brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo 25. decembra prošle godine, dok je Janjuš boravio u rijalitiju.

Podsećanja radi, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića potresla je javnost 25. decembra prošle godine. Kako je otkriveno kasnije u rijalitiju, Janjušević je izvršio samoubistvo u svom stanu u Beogradu. Ovaj događaj je ostavio dubok trag ne samo u rijaliti svetu, već i među članovima njegove porodice i prijateljima.


Pola godine nakon tragičnog događaja Marko Janjušević Janjuš, kao i cela njegova porodica, i dalje se bori sa nepojmljivim bolom i tugom. Gubitak voljene osobe na ovakav način ostavlja neizbrisivu prazninu, koja se teško može ispuniti. Njihov život se zauvek promenio, a svakodnevno suočavanje sa gubitkom voljene osobe predstavlja izuzetan izazov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Max

23.07.2024 14:59

Sedis godinama u zadruzi onda izadjes na mesec dana odes u Milesevu kao veliki vernik da slikas Belog Andjela na 15 min i onda se vratis godinu dana u zadrugu?

milojko tosic

25.07.2024 20:05

@Max - licemerstvo do bola.brata se odrekao pre 10g nego sto ce se desiti tragican kraj kraj a danas glumi pacenika.fuj okos nevidjeni sa onim zapomaganjem apelom ajde guzute ne ajte svi me guzite uzivo pred tv kamerama tv pink.