ŠOK PREOKRET! Dejan otkrio sve o AFERI Maje i Davida - HITNO otišao u CRKVU da se pomoli, pa uradio OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević podržao vezu Maje Marinković i brata Davida Dragojevića.

ŠOK PREOKRET! Dejan otkrio sve o AFERI Maje i Davida - HITNO otišao u CRKVU da se pomoli, pa uradio OVO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši rijaliti takmičar ,,Zadruge" Dejan Dragojević na Instagram profilu se oglasio nakon što je njegov brat David Dragojević pred našim kamerama otkrio da je bacio oko na starletu Maju Marinković, nakon raskida sa sad već bivšom devojkom.

Ja nisam u vezi već tri nedelje. Raskrstili se putevi, nemamo ista očekivanja. Svako na svoju stranu - rekao je David, pa se našalio i priznao da će možda na rođendanu naći devojku:

Foto: ST/Nemanja Pančić

David Dragojević na rođendanu Ane Radulović

 

Maja sedi pored mene. Maja i ja se znamo četiri godine. Mi se znamo dugo godina, nikad se nismo ni svađali, draga mi je devojka, živeli smo zajedno deset meseci. Ima tu lepih devojaka. Mada nisam došao zbog toga, došao sam da ispoštujem Anu, vratio sam se ranije iz Crne Gore da bih stigao na rođendan - dodao je Dragojević.

Sada se i Dejan Dragojević oglasio na Instagram profilu, te je podržao Davidovu aferu sa Majom:

- Vidim da mi pišete kako komentariše, pa evo vam! Maja Marinković je jedina snajka koju priznajem i aminujem vezu! Idem i u džamiju, a i u crkvu! Zapaliću sveću ako treba za mog brata i moju snajku! Svako ko bude dirao Maju, biće na mojoj crnoj listi. Lično je ja branim i zastupam - napisao je Dejan na Instagram storiju, nakon čega su se komentari usijali. 

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević podržao Maju Marinković i Davida Dragojevića

Ostaje nam da vidimo kako će na sve reagovati Majin sadašnji dečko, Stanislav Krofak za kog je starleta istakla da su između ljubavi i prijateljstva, ali da će se ona potruditi da to ipak bude ozvaničeno kao romansa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lila

23.07.2024 23:19

Ti ludi kovertitu bolje da cutis. Da sam paroh i da mi udjes u crkvu divno bi se proveo. A tek sto ce braca islamci da ti se obraduju, ludajo.

Melanija

24.07.2024 00:40

Janičaru i mudžahedinu ne rugaj se veri koju si odbacio. Vernici bilo koje religije mogu ulaziti u pravoslavni crkvu ali samo oni koji su npr. muslimani, katolici ili Jevreji ali ne oni koji su pravoslavlje odbacili. P. S. Od sada te neću zvati Janičar jer oni su na silu poturčeni već vehabija i mudžahedin.