ŠOK ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Majina drugarica obelodanila DOKAZ da li se čula sa Carem - čeka se Krofakova reakcija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila šta se desilo sa Filipom Carem!

ŠOK ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Majina drugarica obelodanila DOKAZ da li se čula sa Carem - čeka se Krofakova reakcija!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Nakon što se u medijima pojavila vest da su se Maja Marinković i njen bivši dečko Filip Car čuli po njenom izlasku iz rijalitija ,,Elita", oglasila se njena drugarica, koja je otkrila šta se zapravo desilo. 

Naime, Car je u emisiji tvrdio da ga je Maja zvala sa skrivenog broja, nakon čega se ona oglasila i upozorila ga da je bolje da ćuti, ili će ona izneti istinu o pozivima. Sada se oglasila drugarica ove atraktivne starlete, Jovana Cvijanović, koja je na Instagram profilu odgovorila na pitanje njenih pratilaca. 

- Da li je istina da je Maja zvala Cara i upropastila jedini normalan izbor Stanislava? - glasilo je pitanje za Jovanu Cvijanović, a ona je kratko poručila:

- Laž!

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Cvijanović o Maji Marinković

- Što se tiče Cara, čula sam da me nešto i večeras pominjao na TikToku, ja molim te ljude tamo da ga giftaju što više, jer dok on gifta, ja kupujem stanove - rekla je Maja prošle noći pred našim kamerama, a ceo snimak možete pogledati u nastavku:

- Dobro veče! Skrinšotovi skrivenih poziva su za p*čke. Idem malo da odspavam, pa kada se vratim, nadam se da će napaćena duša naći jedan onako validan snimak, audio ili video. Stvarno me je sramota kome dajem na značaju - poručila je Maja putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Lemurčino, ništa tebi bez tvog lemura, ona te jedina uvek iskreno volela, a ti si loš prema njoj bio - pokazao je Car poruku, koju je dobio putem Instagrama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading