ŠA SE PLAŠI DA POSTANE OTAC: Tara Simov otkrila reperovu NAJMRAČNIJU STRANU, pa po Mioni osula paljbu BEZ MILOSTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Nenada Aleksića iznela detaljnu analizu njegove ličnosti.

ŠA SE PLAŠI DA POSTANE OTAC: Tara Simov otkrila reperovu NAJMRAČNIJU STRANU, pa po Mioni osula paljbu BEZ MILOSTI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, tikok

Ša i Miona

Bivša zadrugarka i možda i najveća rijaliti ljubav Nenada Aleksića Ša, zbog koje se razveo od prve supruge Ivane, Tara Simov rešila je da se oglasi o temama koje se mahom tiču repera, odnosno, njenog bivšeg momka.

Ona je odgovarala na pitanja korisnika društvenih mreža, te odmah na početku nazvala Ša paćenikom jer je molio tada zakonitu suprugu Vanju Ignjatović da mu pruži šansu pred ulazak u rijaliti.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović dobili iscrpnu kritiku

Tara je komentarisala i Nenadovu vezu sa Mionom Jovanović za koju nije imala nimalo milosti. 

- Što se tiče njene karijere, svakako je neće biti. Ako je veza sa njim promocija, svaka joj čast. Ne mislim da ga ona voli - rekla je Simovljeva, pa se osvrnula i na to što je reper rešio da uništi pesmu "April" koju je posvetio njoj kada su bili zajedno.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov dala svoju detaljnu analizu Nenada Aleksića Ša

- Ona pokušava da me kopira, samo pokušava. Što se tiče toga da je obrisao pesmu "April", stvarno me ne interesuje. Ta pesma meni više ne znači, kao ni on. Meni je žao njega jer mu je to izvor prihoda. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Miona, u minusu si, ozbiljna je svota novca na mesečnom nivou.

Tara je konstatovala da je Miona nepotrebno izblamirala sebe i svoje roditelje, a zatim je progovorila o Vanji Ignjatović i njenom prekidu trudnoće, tvrdeći da se Ša plaši da postane otac.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Vanja Ignjatović je htela da rodi dete Nenadu

Naime, ona je pročitala pitanje koje je glasilo:

- Da li misliš da se boji da nikada neće postati otac, da li ste nekada govorili o tome u trenucima intime?

Onda je dala vrlo opsežan odgovor.

- Mi trenutke intime nismo imali, imali smo jedan trenutak zbog kog se jako, jako, kajem, Bože, oprosti mi, a što se tiče govorenja, ja sam lagala svuda da bih mu rodila šestoro dece, što se tiče toga da li se on boji da neće postati otac, ja mislim da se on boji upravo toga da postane otac, jer imao je priliku i naveo je ženu da pobaci i tu priliku koju mu je Bog pružio... On je anksiozan jako i depresivan čovek, tako da mislim da on svakako ne bi mogao da iznese tu ulogu. Ja se nadam da će se on ostavriti u toj ulozi, ali zdrav. Nadam se da će postati otac u momentima kada bude bio psihički stabilan, ukoliko ikada bude - zaključila je Simovljeva.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading