POJAVIO SE SNIMAK MAJE I DAVIDA PRE ROĐENDANA ANE RADULOVIĆ: Uhvaćeni na DELU, starleta sve priznala, Stanislav joj neće OPROSTITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković priznala da li bila sa Davidom Dragojevićem u vezi!

POJAVIO SE SNIMAK MAJE I DAVIDA PRE ROĐENDANA ANE RADULOVIĆ: Uhvaćeni na DELU, starleta sve priznala, Stanislav joj neće OPROSTITI!

Foto: ATAImages

Prošle noći na rođendanu voditeljke Ane Radulović pojavio se David Dragojević, koji je mnogima ostavio misteriju da je u vezi sa Majom Marinković. Naime, Maja se pojavila u provokativnom izdanju, a Dragojević nije mogao da ostane imun na njen stajling, te je zagolicao maštu da tu postoje varnice. 

- Maja sedi pored mene. Maja i ja se znamo četiri godine. Mi se znamo dugo godina, nikad se nismo ni svađali, draga mi je devojka, živeli smo zajedno deset meseci. Ima tu lepih devojaka. Mada nisam došao zbog toga, došao sam da ispoštujem Anu, vratio sam se ranije iz Crne Gore da bih stigao na rođendan - dodao je Dragojević.

Inače, pre dve godine Maja i David su gostovali zajedno u emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića i tada je starleta potvrdila da bi bila sa Dragojevićem u vezi. Naime, u rubrici ,,Pitanja ljudi sa Instagrama", voditelj Ognjen je pročitao Maji pitanje, a ona je odgovorila da li bi pre bila sa Davidom ili njegovim bratom Dejanom:

- Da li bi bila pre sa Davidom ili Dejanom? - postavio je pitanje voditelj. 

- Davidom, jer je više moj tip, Dejan je miran tip - rekla je Maja tada u emisiji.

Foto: Amig show

Maja Marinković i David Dragojević u emisiji ,,Amidži šou"

 

Da li je ovo samo slučajnost ili tu zaista postoji nešto više od prijateljstva, ostaje nam da vidimo. 

- Vidim da mi pišete kako komentariše, pa evo vam! Maja Marinković je jedina snajka koju priznajem i aminujem vezu! Idem i u džamiju, a i u crkvu! Zapaliću sveću ako treba za mog brata i moju snajku! Svako ko bude dirao Maju, biće na mojoj crnoj listi. Lično je ja branim i zastupam - napisao je Dejan na Instagram storiju, nakon čega su se komentari usijali. 

BONUS VIDEO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading