UZNEMIRUJUĆE IZDANJE STANISLAVA KROFAKA! Lice MMA borca se POTPUNO DEFORMISALO - auditorijum u ŠOKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena mračna tajna bivšeg učesnika rijalitija!

UZNEMIRUJUĆE IZDANJE STANISLAVA KROFAKA! Lice MMA borca se POTPUNO DEFORMISALO - auditorijum u ŠOKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

Bivši stanar Bele kuće, MMA borac Stanislav Krofak je svojim ulaskom prikupio sve simpatije publike i bio do samog kraja veliki miljenik naroda.

Nakon što se rijaliti uspešno završio, čitav auditorijum je imao prilike da isprati kakvi su zapravo elitari kada nisu pod celodnevnim nadzorom putem kamera. Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavile su se indicije da ona osoba koja se prezentovala u rijalitiju i Stanislav Krofak u spoljnom svetu nisu ista ososba.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Elita

- Gledala sam ovo i jedino što mi je bilo zanimljivo je da je Stanislav menjao boje kao semafor! Znate mene, kada nešto primetim, moram to napisati bez obzira što sam nekog od njih u nečemu podržala (retko, ali je bilo situacija, nisam neka babaroga). Stanislav kaad je ugledao onaj ček od 1.000 evra bio mi je na zumu. On kao da je dobio 10.000! Au, koja požuda za novcem! On se sav ozario! Neopisiva faca! Zato apelujem da Marko Đedović što pre oprosti onu opkladu, osevapiće se - stajalo je u opisu.

Podsećamo, Stanislav Krofak bio je ubeđen da njegove intimne odnose sa Majom Marinković niko nije video. Krofak je otišao toliko daleko da je i cimere pokušao da ubedi da je nemoguće da snimci postoje, pa je čak pristao i na opkladu sa Markom Đedovićem i Lepim Mićom. Stanislav se sa njima kladio u sumu od 10.000 evra, a Marko i Mića su ubeđeni da je sve snimljeno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović i Krofak

Ono što Stanislav nije znao jeste da su snimci njegovih odnosa već bili isplivali, da su se uveliko delili na društvenim mrežama i da će gotovo sigurno u spoljnom svetu ostati bez 10.000 evra. Jovana Tomić Matora je u više navrata pokušala da mu objasni da je nemoguće da Majin i njegov odnos nije zabeležen, međutim, Krofak je nastavio da tvrdi da to nisu kamere već senzori za dim ili možda instalacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

24.07.2024 14:40

a ko nevoli pare o cemu lupate pa to samo da bi se stanislav spustio a dali ce dedovic uzeti videcemo koliko je marko alav a i to mu nece pomoci takav kakav je los zao kompleksas lazov covek o sebi sam prica kako je pametan sposoban a sve najlepse bez ljubavi i osecanja tesko onom ko ga nezna ali upznace ga kako kazu vuk dlaku menja cud nikada sve samo ne dobar covek a svestan je kuda ga vodi to sve pomalo i na kraju opet klupa tuga skrivena zivot pod velom javne tajne i ko visoko leti nisko padne nazalost ziva istina od pakosti i zlobe sam sebe jede ali zna i rukama kada mlati da prica duplo sve pokreti govore ali on to nije naucio i tako se brani laze i sve najgore pokazuje