OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU MIONE I ŠA! Jedan detalj je sve promenio! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper pokazao koliko voli svoju devojku!

OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU MIONE I ŠA! Jedan detalj je sve promenio! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona i Ša

Mnogi su sumnjali da će ljubav pevačice Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša potrajati nakon izlaska iz rijalitija. Ipak, oni za sada opstaju, a u prilog tome govori i fotografija koju je podelio Ša. Naime, njihovi fanovi su podelili ljubavnu fotografiju sa jednog od slikanja u "Eliti", koju je zatim Ša podelio na svom profilu.

Na fotografiji Ša ljubi Mionu u butinu, dok ona pozira za kamere.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nenada Aleksića Ša

Inače, reper Nenad Aleksić Ša je juče za Republiku otkrio da je ponovo postao stric još jednom dečaku.

- Mama i bebac su dobro, dočekali smo Nikolu! - rekao nam je reper vidno emotivan, a potom i otkrio da je krenuo kod brata, kako bi mu i lično čestitao.

Ponosna majka, Svetlana Aleksić, ubrzo se i sama oglasila putem Instagrama, pa podelila prvu fotografiju sa tek rođenim sinom Nikolom, koji je već osvojio srca svih. Ša je otišao da lično čestita bratu rođenje sina, a nema sumnje da će ubrzo biti organizovala gala proslava, na kojoj će prisustvovati i Miona Jovanović, koja se na ovu temu i dalje nije oglasila.

Republika

Foto: Printscreen

Reper je juče dobio četvrtog bratanca

Podsećanja radi, Ša je pre dve godine iste radosne vesti dobio u rijalitiju "Zadruga", kad mu je Veliki šef čestitao rođenje bratanca Stefana.

- Dragi Ša, želimo od srca da ti čestitamo, u toku noći dobio si bratanca. Postao si ujak jednom Stefanu. I Stefan i njegova mama se dobro osećaju i sve je u najboljem redu - glasilo je pismo.

- Hvala mnogo - rekao je Ša tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading