TOTALNA TRANSFORMACIJA NAKON ELITE! Anita Stanojlović OTIŠLA POD NOŽ - pobednica NEPREPOZNATLJIVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je da li će joj išta novca io ostati kao i gde će se zaustaviti sa estetskim korekcijama!

TOTALNA TRANSFORMACIJA NAKON ELITE! Anita Stanojlović OTIŠLA POD NOŽ - pobednica NEPREPOZNATLJIVA!

Foto: Republika

Anita Stanojlović, pobednica "Elite 7", zajedno sa svojim partnerom Anđelom Rankovićem, nastavlja da gradi svoj put ka uspehu. Nedavno je odlučila da deo svoje zarade uloži u transformaciju svog izgleda, što je privuklo pažnju javnosti i njenih fanova.

Anita je nedavno donela odluku da krene u potpuno novom smeru i da se potpuno promeni, što je uključivalo i brojne korekcije na njenom licu. Poslednja u nizu intervencija bila je modifikacija obrva, što je rezultiralo potpuno novim izgledom koji je ostavio sve njene fanove u šoku.

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anita nakon korekcije

Prema rečima mnogih, Anita se sada pojavljuje potpuno neprepoznatljiva u odnosu na svoj prethodni izgled. Ova promena nije samo estetska, već veoma radikalna.

Ova tehnika senčenja daje izuzetno prirodan efekat popunjenih i osenčenih obrva, bez strogih kontura i kontrasta. U pitanju je tehnika trajne, odnosno polutrajne šminke. One se rade uz pomoć specijalnih nožića koji izvode na stotine sitnih uboda preko kojih se pigment unosi u površinske slojeve kože. Krajnji rezultat su popunjene obrve, koje današnje devojke toliko žele.

Inače, Stanojlovićeva se, odmah po izlasku iz rijalitija u kome je pobedila i ponela sa sobom 100.000 evra, bacila na remont, pa danima ne izlazi iz salona za ulepšavanje u kojima se podvrgava različitim intervencijama. 

Prvo se pohvalila kako je sredila usne, te istakla da celo lice dobija drugačiji izraz sa lepo urađenim usnama. Posle toga se pohvalila intevencijama na licu, koje su joj izmenile lični opis, a potom je otišla i na nadogradnju kose i noktiju.

Foto: Republika

Anita pre

Pitanje je da li je Anđelo uopše prepoznaje kako novi dan osvane i čeka se njegova reakcija na promene njegove devojke, a na koliko korekcija će se zaustaviti, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading