BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA NAPRAVILA RUSVAJ: Vanja raspalila tamo gde je NAJJAČA, jednim potezom URNISALA repera i Mionu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u najavi!

BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA NAPRAVILA RUSVAJ: Vanja raspalila tamo gde je NAJJAČA, jednim potezom URNISALA repera i Mionu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Bivši rijaliti učesnik "Elite 7" i reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da bude jedna od glavnih tema i nakon što je napustio imanje u Šimanovcima. Njegovi turbulentni odnosi obeležili su poslednju sezonu popularnog šou-programa, a drama je nastavila i da ga prati i po izlasku. Naime, kako se sada još više prati svaki njegov korak, isti slučaj je i sa njegovom donedavnom suprugom, tikrokerkom Vanjom Ignjatović, koja takođe izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama.

Tako je bilo i sada, kada se oglasila sa Crnogorskog primorja, objavivši nekoliko golišavih fotografija na svom Instagram profilu.

Naime, Vanja je pozirala na plažnom krevetu, a u prvi plan se istakla njena izvajana pozadina u belom bikiniju, na koju, sudeći po komentarima na internetu, niko nije ostao ravnodušan. Kako pojedini korisnici u komentarima naglašavaju, reperu i njegovoj trenutnoj partnerki, Mioni Jovanović, neće se svideti kada budu videli kako uživa.

Podsećanja radi, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još uvek bili zajedno.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatović javno zapretila Nenadu Aleksiću Ša

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading