ŠOK-ODLUKA PRODUKCIJE ELITE! Uroš Stanića za rođendan sačekalo OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi učesnik rijalitija i Milena Kačavenda su gosti emisije "Narod pita"!

ŠOK-ODLUKA PRODUKCIJE ELITE! Uroš Stanića za rođendan sačekalo OVO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uroš Stanić

Produkcija televizije Pink izdala je zvanično saopštenje povodom večerašnjih gostovanja u emisiji "Narod pita", te otkrila da na Dedinje stižu Milena Kačavenda i Uroš Stanić, dvoje bivših učesnika koji su pravili rusvaj tokom cele sedme sezone "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kačavenda i Uroš večeras gostuju u "Narod pita"

Voditeljka Ana Radulović će ugostiti ovo dvoje bivših takmičara, koji će odgovarati na pitanja verne publike, ali i komentarisati sve aktuelnosti vezane za svoje nekadašnje cimere.

 

Inače, Uroš dana slavi rođendan, koji mu je među prvima čestitao "rijaliti otac" Marko Janjušević Janjuš.

- Srećan rođendan mom malom... Voli te tata, ti si jedno divno stvorenje, prepuno ljubavi i emocija. Nedostaješ mi da znas samo... Baš mi fališ - napisao je Janjuš i podelio fotografiju sa Urošem.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš je danas čestitao Urošu rođendan

Podsećanja radi, Uroš ima turbulentan odnos sa svojim pravim ocem, a kako je otkrio na superfinalnoj žurki, on želi da ga pošalje u manastir kako bi ga "preobratio".

- Čuo sam se sa mamom, izvinila mi se što je govorila neke laži i što je tako opravdavala mog oca. To je radila zbog "kupovine mira". Ja sam u rijalitiju bio bezbedan. Otac mi je poručio preko mame da će me odvesti u manastir i da će me zamonašiti na tri meseca i da ću iz manastira izaći preporođen i biću na pravom putu. Ja sam mami rekao ako mi bude prišao zvaću policiju i tražiću zabranu prilaska. Moja mama je za sada bezbedna, kada ne bude bila, tu je policija. Ja nisam kod kuće, kod drugarice sam i biću tamo do daljnjeg. Plašim se mog oca, ne izlazim iz stana previše, danas sam jednom izašao. Na oprezu sam. Imao sam dosta sukoba, dobio sam dosta pretnji - ispričao je Stanić tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading