ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Ipak je završila U PRIJEPOLJU KOD JANJUŠA - STIGLA HITNA REAKCIJA Stanislava Krofaka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi trljaju oči u neverici!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Ipak je završila U PRIJEPOLJU KOD JANJUŠA - STIGLA HITNA REAKCIJA Stanislava Krofaka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je ime koje je postalo poznato široj javnosti kroz godine njegovog učešća u rijaliti programima poput "Zadruga" i "Elita". Međutim, upravo njegovo učešće u "Eliti" je izazvalo posebno interesovanje javnosti i podiglo veliku prašinu.

U pomenutoj sezoni "Elite", Janjuš je bio jedna od centralnih figura zbog turbulentnih događaja koji su ga pratili. Najviše pažnje privukla je veza između njega i Aneli Ahmić, koja je rezultirala time da je Aneli ostala u drugom stanju, a potom i prekinula trudnoću. U isto vreme, prisutna je bila i Janjuševa bivša devojka Maja Marinković, što je dodatno komplikovalo situaciju u rijalitiju.

Foto: RTV PInk

Maja i Aneli

Van rijaliti sveta, šuškalo se da je Janjuš radio razne stvari što je dodatno intrigiralo javnost, koja je s nestrpljenjem iščekivala da vidi kako će se razvijati situacija sa Aneli Ahmić.

Kako se sezona "Elite" bližila kraju, Janjuš je ipak odlučio da se povuče u svoje rodno Prijepolje, zajedno sa ćerkom Krunom, što je kasnije i potvrđeno kao zvanična odluka, iz njegovih Instagram storija.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gordana Džehverović

Jedan od emotivnih trenutaka pred kraj rijalitija bio je kada je Janjuš dao svog psa Vesnu Gordani Džehverović, kako bi bila sa njom dok on ne nađe novi stan u kom će živeti nakon napuštanja imanja u Šimanovcima. Janjuš je sada podelio slike na svojim storijima na kojima je zajedno sa Vesnom, izražavajući svoju sreću što je ponovo sa njom. Ono što je svima privuklo najviše pažnje je činjenica da je Stasnislav Krofak odmah reagovao i lajkovao fotografiju, iako i njegov odnos sa starletom Majom Marinković nije razrešen, a sa kojom je, kako smo naveli, i Janjuš bio. Ova činjenica šokirala je mnoge.

Foto: Instagram/mali_janjus

Janjuš i Vesna

Marko je sa Vesnom imao vrlo dinamičan odnos u rijalitiju, a umeo je čak i da porazgovara sa njom.

- Ne odvajaš se sunce od mene, kako ću ja to?! Idi vidi je l' ima neka žabica tamo, po ceo dan si sa mnom, vidi kakvo je vreme. I kad se tuširam i kad pi**m i kad jedem i kad vodim ljubav, tu si, srećo. Stvarno te volim, ali izađi malo ispred da te vide malo, sunce moje drago - pričao je Janjuš s Vesnom, a urnebesni razgovor se prepričava do danas.

Iako je mnoge ovaj odnos intrigirao i nisu bili sigurni da li je Janjuš uopšte zaslužio psa, ovim potezom i odgovornim vlasništvom uspeo je sve zle jezike da utiša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading