JOVANA CVIJANOVIĆ IMA "ZLATNO" PRAVILO TOKOM ODNOSA SA OŽENJENIMA: Ne može da ode u krevet sa njima, ako prethodno ne urade OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" otkrila sve o odnosima sa zauzetim muškarcima.

JOVANA CVIJANOVIĆ IMA "ZLATNO" PRAVILO TOKOM ODNOSA SA OŽENJENIMA: Ne može da ode u krevet sa njima, ako prethodno ne urade OVO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vatrena crnka, Jovana Cvijanović, je šokirala javnost otkrivši da preferira veze sa oženjenim muškarcima, tvrdeći da su puni iskustva. Ona je izjavila da su joj skidali burme dok su provodili vreme sa njom, otkrivajući detalje svoje veze s poznatim estradnim ličnostima.

Jovana je iznela detalje svoje veze sa Peđom Medenicom, istaknutim izvođačem sa domaće estrade, tvrdeći da su provodili vreme zajedno i da mu tokom njihovog boravka u Budvi telefon nije zazvonio ni jednom. Tvrdi da nije odmah znala da je oženjen, ali da joj to kasnije nije smetalo, te da su se zajedno kretali javno bez skrivanja. Otkrila je da su se viđali oko 3 godine, izazivajući šok i negativne reakcije javnosti.

– Skidali su burme kada su provodili vreme sa mnom. Sa jednim od njih sam provela par dana u Budvi i nijednom mu nije zazvonio telefon ili ga je zvala žena - rekla je Jovana u jednoj emisiji, pa nastavila da objašnjava:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Cvijanović

 

– U pitanju je Peđa Medenica, da, rekla sam da ga neću spominjati, jer je svašta prošao zbog mene. On meni pošalje gde nastupa, a često je dolazio i u Tršić gde smo se upoznali. Nisam znala odmah da je oženjen, ali nismo glupi, odeš izguglaš, ali posle mi nije smetalo jer je već prošlo neko vreme.

– Onda, tu su te priče i obećanja koje mi je davao, ali kažem, da ga nijednom nije pozvala dok smo bili u Budvi. Sa njim se uopšte nisam krila, išli smo svuda, najmanje vremena smo provodili po hotelskim sobama.

– Porodica nije razgovarala sa mnom jer nije pohvala biti ljubavnica nečija. Ni sad im neće biti prijatno kada budu gledali ovu emisiju.

– Koliko dugo ste se viđali?

– Pa oko 3 godine – rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading