MAJA MARINKOVIĆ PROVELA NOĆ SA DAVIDOM?! Dragojević se izlanuo, Stanislav mora da čeka svoj red!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David ima Dejanovu podršku, želi Maju za snajku.

MAJA MARINKOVIĆ PROVELA NOĆ SA DAVIDOM?! Dragojević se izlanuo, Stanislav mora da čeka svoj red!

Foto: ATAImages

Bivši rijaliti takmičar "Zadruge" Dejan Dragojević se oglasio nakon što je njegov brat David Dragojević pred našim kamerama otkrio da je bacio oko na starletu Maju Marinković, nakon raskida sa sad već bivšom devojkom.

- Ja nisam u vezi već tri nedelje. Raskrstili se putevi, nemamo ista očekivanja. Svako na svoju stranu - rekao je David, pa se našalio i priznao da će možda na rođendanu naći devojku:

- Maja sedi pored mene. Maja i ja se znamo četiri godine. Mi se znamo dugo godina, nikad se nismo ni svađali, draga mi je devojka, živeli smo zajedno deset meseci. Ima tu lepih devojaka. Mada nisam došao zbog toga, došao sam da ispoštujem Anu, vratio sam se ranije iz Crne Gore da bih stigao na rođendan - dodao je Dragojević.

Republika

Foto: Amig show

Maja Marinković i David Dragojević

 

David je podržao novu "snajku", pa otkrio da je Maja broj jedan u rijaliti svetu i da izgleda bolje od svih devojaka, koje su se u istom ikada pojavile:

- Ne znam šta se dešava, nisam se još čuo sa Davidom. Šalim se... Jesam se čuo, ali nismo pričali na tu temu, video sam neke slike, storije. Maja je broj jedan što se izgleda tiče, stila... - rekao je Dejan Dragojević u jednoj emisiji.

 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković, David i Dejan Dragojević

- Vidim da mi pišete kako komentariše, pa evo vam! Maja Marinković je jedina snajka koju priznajem i aminujem vezu! Idem i u džamiju, a i u crkvu! Zapaliću sveću ako treba za mog brata i moju snajku! Svako ko bude dirao Maju, biće na mojoj crnoj listi. Lično je ja branim i zastupam - napisao je Dejan na Instagram storiju, nakon čega su se komentari usijali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading