STANISLAV KROFAK UHVAĆEN NA DELU! Zapratio Majinu ljutu RIVALKU, ona mu odmah dala znak! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak odustao od pomirenja sa Majom.

STANISLAV KROFAK UHVAĆEN NA DELU! Zapratio Majinu ljutu RIVALKU, ona mu odmah dala znak! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanislav Krofak

Stanislav Krofak javnosti je postao poznat kao dečko Mione Jovanović, koga je ona u "Eliti" vrlo brzo prevarila i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša. Međutim, Stanislav je odlučio da pokaže publici rijalitija ko je on zapravo, pa se javno suočio sa bivšom devojkom i njenim sadašnjim dečkom, a nedugo nakon ulaska u "Elitu", uplovio je u vezu sa Majom Marinković.

Međutim, nije tajna da se Stanislavu dopala i Aleksandra Nikolić, kojoj je lajkovao fotografije, a da se primetiti da Krofak na Instagramu prati i Anu Spasojević. Nije poznato da li se oni prate i kakav je njihov odnos, ali Maji zasigurno neće biti drago da to vidi.

Ana Spasojević takođe je bila sa Bilalom Brajlovićem, Majinim bivšim dečkom, pa je jasno da imaju isti ukus za muškarce.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak i Ana Spasojević

Podsetimo, povodom nedavnih dešavanja u rijalitiju, u kojima su se pominjala imena bivših učesnika, kao što su Maja Marinković i Filip Car, Krofak je izneo svoje mišljenje. Kao što je istakao, ne želi da se upušta u bivše odnose i trenutno nije zainteresovan za vezu, već želi da se fokusira na sebe.

- Pročitao sam. Ne znam, šta bih rekao i kome bih verovao. Maja mi je rekla da je on nju zvao, nisam ulazio u detalje - rekao je Krofak, a onda otkrio da li njegovi planovi o vezi sa Majom ostaju isti i nakon ovoga:

- Ne zanima me trenutno nikakva veza, želim biti sam neko vreme - poručio je on ranije za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading