NENADA ALEKSIĆA ŠA "SPUCAO" BOLAN ŠAMAR REALNOSTI! Tara obelodanila njegov najveći blam ikada viđen na televiziji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša će zbog ovoga biti besan kao ris!

NENADA ALEKSIĆA ŠA "SPUCAO" BOLAN ŠAMAR REALNOSTI! Tara obelodanila njegov najveći blam ikada viđen na televiziji!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Bivša zadrugarka i možda i najveća rijaliti ljubav Nenada Aleksića Ša, zbog koje se razveo od prve supruge Ivane, Tara Simov rešila je da se oglasi o temama koje se mahom tiču repera, odnosno, njenog bivšeg momka.

Ona je odgovarala na pitanja korisnika društvenih mreža, a na pitanje koji je njen najveći blam, ona je odgovorila fotografijom bivšem dečka:

- Najsramotnija stvar koju si ikada uradila? - glasilo je pitanje, a Tara je postavila sliku Nenada Aleksića Ša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov o Nenadu Aleksiću Ša

Tara je nedavno konstatovala da je Miona Jovanović nepotrebno izblamirala sebe i svoje roditelje, a zatim je progovorila o Vanji Ignjatović i njenom prekidu trudnoće, tvrdeći da se Ša plaši da postane otac.

Naime, ona je pročitala pitanje koje je glasilo:

- Da li misliš da se boji da nikada neće postati otac, da li ste nekada govorili o tome u trenucima intime?

Onda je dala vrlo opsežan odgovor.

- Mi trenutke intime nismo imali, imali smo jedan trenutak zbog kog se jako, jako, kajem, Bože, oprosti mi, a što se tiče govorenja, ja sam lagala svuda da bih mu rodila šestoro dece, što se tiče toga da li se on boji da neće postati otac, ja mislim da se on boji upravo toga da postane otac, jer imao je priliku i naveo je ženu da pobaci i tu priliku koju mu je Bog pružio... On je anksiozan jako i depresivan čovek, tako da mislim da on svakako ne bi mogao da iznese tu ulogu. Ja se nadam da će se on ostavriti u toj ulozi, ali zdrav. Nadam se da će postati otac u momentima kada bude bio psihički stabilan, ukoliko ikada bude - zaključila je Simova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

25.07.2024 05:23

TARA SVAKA TI ČAST...NISAM TVOJ FAN...ALI SVAKA TI JE NAMESTU ZA PSIHOPATU NENADA ALEKSIĆA ŠA...KOI JE PROMAŠEN I KAO REPER I KAO ČOVEK

Ljubica

25.07.2024 15:08

On je gadan ali ti Tara ne zaostaješ za njim