DRAMA PRED PLASTIČNE OPERACIJE! Slađa Lazić zakasnila na REMONT, otkrivamo šta će sve raditi na sebi!

Autor: P. R. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

25.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić odlučila da se "unapred" pred ulazak u "Elitu 8"!

DRAMA PRED PLASTIČNE OPERACIJE! Slađa Lazić zakasnila na REMONT, otkrivamo šta će sve raditi na sebi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

Starleta Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina (Blinda, "Stanija iz Užica, Kvadolina...), odlučila je da ode na remont lica i poveća svoje grudi. Poršelina je svoj plan jasno zacrtala u "Eliti 7" - nakon plastičnih operacija letovaće u Dubrovniku sa Aneli Ahmić, a nakon toga će ući u "Elitu 8".

Ekipa portala Republika našla se na licu mesta ispred jedne privatne klinike na Dedinju, gde će se Slađa operisati. Lazićeva je kasnila, a kako nam je otkrila, to je zbog treme koju ima od juče.

- Malo kasnimo. Pod tremom sam, ništa nisam jela, ni pila od sinoć. Osećam se čudno - rekla nam je Slađa pre nego što je ušla u privatnu kliniku, gde će se obaviti operacija.

Podsećanja radi, Slađa Lazić je nakon izlaska iz "Elite 7" progovorila o privatnom životu, ali i otkrila da će ugraditi grudi i ići na remont lica.

- Postojao je jedan muškarac pre rijalitija, videćemo da li je i dalje tu, ali ide leto, ljubav... Moram dobro da se odmorim, ući ću malo kasnije u "Elitu 8". Ovo je savršen projekat na mene! Ja sam pravi rijaliti igrač! Prošle godine sam kupila auto, sad bih nešto da zidam. Možda neki posao, otvaram Onlifans. Materijalista sam, nisam sponzoruša, volim svoj novac, da budem jaka žena. I neka estetska operacija, grudi. Sledeće sezone videćete drugo lice Slađe Lazić Poršeline - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading