ANELI NA TERAPIJI ZBOG JANJUŠA: Na nagovor prijateljice se podvrgla ovoj metodi! "Ostavio je trag... Sve mi je ovo od stresa!" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amićeva posle burnih deset meseci koje je provela u rijalitiju, na sve načine pokušava da svoj život vrati u normalu.

ANELI NA TERAPIJI ZBOG JANJUŠA: Na nagovor prijateljice se podvrgla ovoj metodi! "Ostavio je trag... Sve mi je ovo od stresa!" (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić, koja je kući otišla sa nagradom od 50.000 evra, po povratku u Sarajevo rešila je da se posveti sebi i, između ostalog, poradi i na svom izgledu.

Naime, ona je istakla da su joj se dešavanja, koja su joj sa Markom Janjuševićem Janjušem u rijalitiju donela mnogo stresa, odrazila i na licu, te je posegla za botoksom, što je u ovom slučaju za nju, izgleda, najbolja terapija.

- Sav stres koji sam doživela i kom ste svedočili ostavio je trag i na mome licu. Stoga sam po preporuci prijateljice uradila nešto za sebe - napisala je Aneli u objavi iz salona u kome se podvrgla ulepšavanju lica, pa dodala:  

- A na nagovor uradili smo i malo botoksa!

Po svemu sudeći, Ahmićeva je sve ružno što joj se dogodilo, pre i tokom rijalitija, očito rešila da ostavi iza sebe, pa se ne obazire ni na pretnje tužbom koje joj je iz Amerike uputila Stanija Dobrojević, zbog navodnih laž o njoj i njenom privatnom životu.

Isto tako, nedavno je naglasila da ne planira još da se upušta u emotivne odnose, već će neko vreme da se posveti sebi i svojoj naslednici Nori, sa kojom svakodnevno niže objave na društvenim mrežama i pokazuje kako njih dve uživaju posle 10 meseci razdvojenosti. 

Aneli je istakla i da ne želi više dece, posle gorkog iskustva sa Janjušem, sa kojim se poslednji put videla na snimanju emisije "Amidži šou" u kojoj je on sve vreme provocirao i prozivao je da je već uspela da nađe momka i da posle njega ima novu simpatiju. 

Ona je tada pred milionskim auditorijumom tvrdila da za novu ljubav još nije spremna, ali da će kada uplovi u emotivni odnos, budućem partneru saopštiti da ne želi da rađa, jer joj je pobačaj koji je imala nedavno napravio ogromnu traumu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Devojko samo

31.07.2024 23:49

Uživaj Zasluzila si Srečna si što si se rešila dva manipulatora Seribabe i Sranjuša