ASMIN PRAVI HAOS ISPRED MIĆINOG STANA, URLA NA SAV GLAS! Komšiluk u neverici, strahuju za ono što je Durdžić spreman da NAPRAVI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić traži suočavanje!

ASMIN PRAVI HAOS ISPRED MIĆINOG STANA, URLA NA SAV GLAS! Komšiluk u neverici, strahuju za ono što je Durdžić spreman da NAPRAVI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između Asmina Durdžića i Lepog Miće dostigao je vrhunac sinoć kada je Asmin odlučio da preko noći doputuje u Beograd i suoči se licem u lice sa svojim protivnikom. Asmin je stigao u Beograd i došao do Mićinog stana, gde je Pržulju poslao brutalnu poruku i najavio neviđeni haos.

Asmin je izneo svoje stavove i odlučnost da se suoči sa Lepim Mićom direktno u njegovom gradu. Njegove reči su odjeknule širom javnosti, a mnogi su bili iznenađeni ovakvim potezom. Asmin je jasno istakao svoju nameru da reši sukob na direkatan način, što je dodatno pojačalo napetost između dvojice aktera.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić i Lepi Mića

 

- Ja volim da rešim uživo s takvim ljudima problem, pošto ne volim da mafijam mnogo po tastaturi ili sa Mićom i da se raspravljam po telefonu i došao sam tu da mi se po**ša u usta, pošto je rekao da će to da mi uradi. Prozivao me je, evo došao sam. Evo, Mićo, tu sam, u tvom gradu, sad idem na tvoju kućnu adresu da ti je**m mater, pošto si ti jedan najveći smrad koji postoji, ne u Srbiji nego na celom Balkanu. Podvodiš tuđu decu, druže moj, iz rijalitija. Uništavaš tuđe živote, decu uništavaš u rijalitiju. Treba svoje dete da podvodiš, a ne tuđu, majmune jedan stari, smrdljivi - rekao je Asmin za domaće medije.

Asminova emotivna izjava i optužbe upućene ka Lepom Mići izazvale su buru reakcija. Njegove reči o podvođenju tuđe dece iz rijalitija i uništavanju tuđih života ostavile su mnoge u šoku. Ova nezapamćena javna konfrontacija između dva učesnika rijaliti šoua privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne polemike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
dušanka

25.07.2024 18:25

BRAVO ASMINE ZA TEBE...NEKA KONAČNO NEKO NAUČI MATOROG I PREVEJANOG ZLOTVORA....KOJI NI SOPSTVENOJ PORODICI VIŠE NIJE POTREBAN, SEM ONOLIKO KOLIKO DONESE PARA...I NEKA OPET IDE TAMO ODAKLE JE DOŠAO...

Vera

25.07.2024 20:31

@dušanka - Jebo te Asmin, budaletino! Podržavaš nasilje. Treba i tebe i njega proterati iz Srbije. Lepi Mića legenda!

ja neko tuzan

26.07.2024 01:55

@Vera - Sram bilo svakoga ko podrzava psovke i vikanje i pipanje na nepristojan nacin onih zena u zadruzi,a jos sta im daje od tableta i td.Asmin je dosta cutao,neka mu sad u oci kaze sve Mico ako sme.Zna mico situ i analnu pre Asmina,lazu dosta zajedno 10 meseci o Staniji i Asminu,pa dosta lazi.